Kapaklı ve Saray'da 4 uyuşturucu taciri tutuklandı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince uyuşturucu tacirlerine yönelik yürütülen operasyon kapsamında Kapaklı ve Saray'da dört adrese eş za

GÜNDEM 7.10.2014 16:12:00 0
Kapaklı ve Saray

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Saray ve Kapaklı Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa düzenlediği operasyonda uyuşturucu tacirlerine ağır bir darbe vurdu.

 

UYUŞTURUCU İLE  BİRLİKTE MERMİ DE ELE GEÇİRİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçacılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele ekipleri aracılığı ile bir yıldır yaptığı teknik ve fiziki takip sonucu Saray ve Kapaklı’da dört eve  şafak baskını gerçekleştirdi. Kapaklı ve Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin de desteği ile gerçekleştirilen operasyonda ekipler sabah altıda Saray ve Kapaklı’da dört eve eş zamanlı baskın düzenledi. Eş zamanlı baskın yapılan 4 evin tüm odaları, narkotik köpeği çapkın tarafından didik didik arandı. Polisler T.O’nun Saray’da ki evinde 250 gram uyuşturucu ele geçirirken, Büyükyoncalı’da ki evinde arama yapılan zanlılardan V.B’de ise 10 adet 6.35  çapında mermi ele geçirildi. Kapaklı'daki ikametinde gözaltına alınan A.A.'nın evinde gerçekleştirilen aramalarda ise 9.15 çapında 10 adet mermi ele geçirildi.

 

TUTUKLANARAK CEZA EVİNE GÖNDERİLDİLER

Uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan Koç Operasyonu’nda gözaltına alınan dört şüpheli, önceki gün sabah Saray Adliyesi’ne sevk edildi. Burada Cumhuriyet Savcısı Gökhan Yolasığmaz tarafından saatlerce sorgulanan T.O.,V.B., A.A. ve Y.S isimli zanlılar tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan dört zanlı Tekirdağ Cezaevine gönderildi.

 

Haber Merkezi