5 BİN TON HEDEFİ TUTTU

Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal, 5 bin tonun üzerinde alım yaptıklarını belirterek, bu yılki hedeflerini tutturduklarını kaydetti.

GÜNDEM 7.10.2014 16:04:00 0
5 BİN TON HEDEFİ TUTTU

Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal bu yılda hedeflerini yakaladıklarını belirtti. Ünal, Trakya Birlik’in her yıl üreticilerin ürünlerine değer fiyatını verdiğini de söyledi.

 

BEŞ BİN TON ALIM YAPILDI

Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nafis Ünal 15 Temmuz’dan itibaren başladıkları ayçiçeği alımlarında bu yılda hedeflerini tutturduklarını kaydetti. Hedeflerinin en az beş bin ton olduğunu belirten Ünal, şu anda beş bin tonun üzerinde alım yaptıklarını kaydetti. Alımların devam ettiğini de hatırlatan Başkan Ünal, şunları söyledi: “Bu sezon başı hava koşullarının aşırı yağışlı olması nedeniyle rekoltemizde düşüş olacağı korkusu yaşamıştık! Ancak Allah yüzümüzü güldürdü ve korkulan olamadı. Sezon başında en az beş bin ton alım yapmayı hedeflemiştik. Alımların başladığı günden bu yana hedeflediğimiz beş bin tonu geçtik. Şu an alımlarımız devam ediyor. Tahminine göre iki yüz ton gibi bir alım daha yapabileceğimizi umuyorum.”

 

FİYATLARDAN MEMNUNUZ

Kooperatif ortaklarının ayçiçeği fiyatlarından son derece memnun olduklarını da ifade eden Ünal, “Daha önceki açıklamalarımda da belirttiğim gibi bu yıl ortaklarımız ayçiçeğine verilen fiyatlardan son derece memnun olduklarını bizlere ifade etmeleri bizleri de çok mutlu ediyor. Bu güne kadar Trakya Yağlı Tohumlar ortaklarının ürünlerini her zaman en iyi fiyatı vererek almıştır ve almaya da devam etmektedir. Ortaklarımızın memnuniyeti demek toplumumuzun memnuniyeti demektir. Bu nedenle ortaklarımızın ürünleri değerinden alınmaktadır. Trakya Birlik her zaman ortaklarını koruyan ve kollayan bir kuruluş olarak ortaklarının desteği ile devamlı büyüyen bir kuruluş olmuştur.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN