"Artık Başbakan değil Cumhurbaşkanı!"

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, bayramlaşma törenine katıldığı Çerkezköy'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görevinin dışına çıkmakla suçladı. Belen, "Erdo

GÜNDEM 7.10.2014 15:49:00 0

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda Kurban Bayramı nedeniyle, bayramın ikinci günü ‘Bayramlaşma’ töreni düzenlendi. Törene katılan Tekirdağ Milletvekili MHP’li Bülent Belen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarını eleştirdi.

 

BAYRAMLAŞMAYA BELEN DE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, bayramın ikinci günü bayramlaşmak için MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na geldi. Milletvekili Belen’i Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, ilçe yönetimi ve partililer parti teşkilat binası önünde karşıladı. İlçe Teşkilatında partililerle bayramlaşan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, burada bir de konuşma yaptı.

 

ARTIK CUMHURBAŞKANI GİBİ KONUŞMALI

Parti binasında bayramlaşma programına katılan MHP’lilere yönelik yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Milletvekili Bülent Belen, bu gün Türkiye’de birlik ve beraberliğin çok daha ihtiyaç duyulduğunu belirterek sözlerine başladı. Ak Parti Hükümeti’ni de eleştiren Milletvekili Belen, şunları kaydetti: “Bu gün ülkeyi 12 yıldır yöneten AKP iktidarı maalesef halkın beklentilerine cevap verememiştir. Ülkeyi ne hale getirdiği ortadadır. Özellikle son on beş gündür gündemden düşmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendi yetkisi dışında tamamen başbakanmış gibi yaptığı konuşmalar bir hadisedir. Erdoğan artık bir başbakan gibi değil Cumhurbaşkanı gibi konuşmalı. Çünkü konumu artık budur. AK Parti iktidarı bölgemizde esen savaş rüzgarını bertaraf edeceği yerde olayları tetikler durumdaki söylemleri hem ülkeye hem de insanlarımıza zarar vermektedir.”

 

Haber / Seyit SÜREN