Acemi kasaplar yine kesti!

Kurban Bayramı'nda kasaplar yoğun mesai yaparken, kurbanlarını kendileri kesmek isteyen acemi kasaplar ise yine gözlerini hastanede açtı!

GÜNDEM 7.10.2014 10:57:00 0
Acemi kasaplar yine kesti!

Kurban Bayramının başlaması ile birlikte kurbanlık hayvanlarını kendileri kesmeye çalışan çok sayıda vatandaş, çeşitli yerlerinden yaralandı. Bazı vatandaşlar ise kurban kesen komşularına yardım etmek isterken el ve ayaklarını kesti. Hastanelerin acil servislerine koşan acemi kasaplar ilk müdahalenin ardından taburcu edildi.

 

HASTANELER ACEMİ KASAPLARLA DOLDU!

Çerkezköy’de Devlet Hastanesi her Kurban Bayramı olduğu gibi bu Bayram’da acemi kasaplarla doldu! Bayram namazının ardından kurbanlarını kesmek için kolları sıvayan vatandaşlardan bir kısmı modern kesim alanlarını, belediye mezbahanelerini tercih ederken, bazıları ise kurbanını kendisi kesmek istedi. Kurban Bayramı’nın vazgeçilmezlerinden acemi kasaplar ise yine hastanede gözlerini açtı. 15 tane acemi kasap kurban yerine kendini keserken, elleri ve ayakları bezlerle sarılı halde Çerkezköy Devlet Hastanesi, Optimed Hastanesi ve İrmet Hospital’in yolunu tuttu. Tekirdağ'dan ise 25 civarı vatandaş kendini yaraladığı öğrenildi.Hastanelere gelen acemi kasaplar yapılan müdahalelerin ardından taburcu edildi.

 

Haber / Seyit SÜREN