Kapaklı Karlı'ya düğün salonu yapacak

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın yeni mahalleler arasında bulunan eski köylerden Karlı'ya düğün salonu yapma sözü verdiği belirtildi

GÜNDEM 2.10.2014 14:27:00 0
Kapaklı Karlı

İlçe merkezi ve bağlı mahallelerde altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Kapaklı Belediyesi, Büyükşehir yapılanması kapsamında ilçeye bağlanan yeni mahalleleri de ihmal etmiyor.  Son olarak muhtarlık binasında restorasyon çalışması yapıldığını kaydeden Karlı Mahallesi Muhtarı Anıl Aydın, en önemli ihtiyaçlarının düğün salonu olduğunu ve bunu için Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dan söz aldıklarını ifade etti.

MUHTARLIK BİNALARI DAHA MODERN OLDU

Köy tüzel kişilikleri kapanarak Kapaklı’nın birer mahallesi haline gelen Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl, Yanıkağıl ve Pınarça’da mahalle muhtarlık binalarının bakım onarım çalışmaları sürüyor. Her fırsatta 5 yeni mahalleyi ilçe merkezine bağlı diğer mahallelerden ayırt etmediklerinin altını çizen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ekiplerimiz, Karlı Mahallesi Muhtarlığı hizmet binasında bakım ve onarım çalışmaları yaparak, muhtarlık binasını daha modern bir görünüme kavuşturdu. Muhtarımız, bundan sonra vatandaşlarımıza çok daha uygun ve nezih bir ortamda hizmet edecek” dedi.

KARLI MUHTARI MANDALI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Karlı Mahalle Muhtarlığı binasının boya, badana ve elektrik tesisat onarım işlerinin de geçtiğimiz ay Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildiğini anımsatan Muhtar Anıl Aydın, “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Belediye ile ilişkilerimiz, umduğumuzdan çok daha sağlıklı bir şekilde ilerliyor” diye konuştu.

EN BÜYÜK EKSİK DÜĞÜN SALONU

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karlı Mahallesi Muhtarlığı hizmet binasının elektrik düğmelerinin ve iç aydınlatma sistemlerinin baştan aşağı yenilendiğini söyleyen Muhtar Anıl Aydın, “Muhtarlık binamızın içi ve dışı iki kat boyandı. Ayrıca muhtarlığımızın önünde dış aydınlatma yapıldı.”dedi. Mahallelerinin en büyük eksiğinin düğün salonu olduğunu söyleyen Aydın, “Bu konuyu da başkanımıza ilettik. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki sene mahallemize bir düğün salonu kazandıracağı müjdesini verdi” açıklamasını yaptı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ