Yerlikaya'dan Bayram mesajı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, halkın Kurban Bayramı'nı kutladığı Bayram Mesajı'nda artan trafik kazalarına dikkat çekmeyi de ihmal etmedi. Yerlikaya, '' Bayramlar; sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağ

GÜNDEM 2.10.2014 13:15:00 0
Yerlikaya

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak Tekirdağ halkının bayramını kutladı. Yerlikaya, “Birlik ve beraberlik içerisinde bir Kurban Bayramı’na ulaşmanın sevincini ve heyecanını yaşamaktayız.”dedi.

GÖNÜLLERİN BİRBİRİNE YAKLAŞTIĞI GÜNLER

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı Mesajı’nda şunlara yer verdi: “Bayramlar; sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Kırgınlık ve küskünlüklerin unutulup gönüllerin birbirine yaklaştığı bu özel günler; akraba, komşu, eş ve dostlarımızla ilişkilerimizi düzeltme konusunda da bizim için bir fırsattır. Bununla birlikte yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı bu özel günü; yoksul, yaşlı, kimsesiz ve yetimlerle birlikte geçirmenin bayram sevincimizi daha da artıracağını düşünüyorum.”

ACI VE SIKINTILARIN BİTMESİ İÇİN DUA EDİYORUZ

Bayram günlerinin manevi atmosferinin gelecek nesillere aktarma görevimiz olduğunu söyleyen Yerlikaya, Kurban Bayramı mesajına şöyle devam etti: Üzülerek belirtmek isterim ki İslam coğrafyasında savaş ve yoksulluk nedeniyle bayram yapamayan birçok kardeşimiz bulunmakta. Kardeşlerimizin acı ve sıkıntılarını paylaşıyor ve bu sıkıntıların biran önce bitmesi için de dua ediyoruz.”

TRAFİKTE DİKKATLİ OLMANIZI RİCA EDİYORUM

Bayram mesajında trafik uyarısında da bulunan Vali Yerlikaya, “Değerli hemşerilerim; bildiğiniz üzere bayram günlerinde trafik her zamankinden daha yoğun oluyor; büyük acılar yaşanmaması adına trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle rica ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemiz ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını diliyor; herkesin sevdikleriyle acı ve kederden uzak, güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Tüm Tekirdağlı hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, hemşerilerimize selamlarımı sunuyorum.”

BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ BAYRAMLAŞMA YAPACAK

Öte yandan Vali Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı’nın 1. günü saat 17.00’da Tuğlalı Park’ta, resmi kurum amir ve memurları ile birlikte Tekirdağlılarla bayramlaşacak. Vali Yerlikaya, “Bayramlaşma merasimine tüm Tekirdağlı hemşerilerimi davet ediyorum.”dedi.

 

Haber Merkezi