Atbaşı resmen adaylığını açıkladı

16 Kasım tarihinde kongresi yapılacak Çerkezköy AK Parti İlçe Başkanlığına adaylığını resmen açıklayan ilk isim eski ilçe yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Han Atbaşı oldu.

GÜNDEM 1.10.2014 16:39:00 0
Atbaşı resmen adaylığını açıkladı

Ak Parti’nin eski yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Han Atbaşı, Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Atbaşı, “İl Başkanlığımızın, genel merkezimizin teveccühü ve Allah’ın takdiriyle görevin tevdi edilmesi durumunda gece gündüz demeden iyi bir ekiple tam bir uyum içinde Çerkezköy’ümüz de çok güzel hizmetelere imza atacağımıza inancım tamdır.”dedi.

 

RESMEN ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLK İSİM OLDU

Kasım ayı içerisinde ilçe kongrelerini yaparak tamamlaması beklenen Ak Parti’de Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na ilk kez resmen aday olduğunu açıklayan isim eski yönetim kurulu üyelerinden Ak Partili Mehmet Han Atbaşı oldu. Atatürk Caddesi üzerindeki Özcan Kardeşler Lokantası’nda öğle yemeğinin ardından düzenlediği basın toplantısında İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Mehmet Han Atbaşı, önce Ak Parti’deki çalışmalarına yer verdi.

 

MAHALLE TEMSİLCİSİ OLARAK BAŞLADIM

Ak Parti’de ilk olarak Mahalle Temsilcisi olarak görev aldığını belirten Mehmet Han Atbaşı, “14 Ağustos 2001 yılında milletimiz tarafından kurulan ve 15 ay gibi kısa bir zaman içinde iktidar olan partimiz, yaklaşık 12 yıldır ülkemize ve milletimize sayısız hizmetler sunmaktadır. 2006 yılında mahalle temsilcisi olarak görev yapmaya başladığım bu partide, 2008 ve 2014 yılları arasında yönetim ve yürütme kurulu üyeliği yaptım. Mensubu olmaktan onur duyduğum bu davaya şimdi de ilçe başkanı olarak, iyi bir ekip kurup Çerkezköy’ümüze daha büyük hizmetlerin gelmesine katkı sağlamak istiyorum.”dedi.

 

KİMSEYİ DIŞLAMADAN ÇALIŞACAĞIZ

İlçe Başkanı olması halinde Ak Parti’nin tüm üyelerini kucaklama ve partiye hizmet edenlerle yakın çalışma sözü veren Mehmet Han Atbaşı, “Hiç kimseyi dışlamadan ayrım yapmadan, partimizin kırmızı çizgilerine riayet ederek, kurulduğu ilk günden bu güne kadar partimize hizmet eden ilçe başkanlarından mahalle başkanlarına kadar herkesi kucaklayan bir anlayışla ilçe başkanlığına adayım. İl Başkanlığımızın genel merkezimizin teveccühü ve Allah’ın takdiriyle görevin tevdi edilmesi durumunda gece gündüz demeden iyi bir ekiple tam bir uyum içinde Çerkezköyümüz’de çok güzel hizmetlere imza atacağımıza inancım tamdır.” diye konuştu.

 

KONSENSÜSLE GERÇEKLEŞİYOR

Gazetecilerin, ‘İlçe Başkanı Reşat Bahar’ın kongreye ‘Tek adayla gidileceği’ yönündeki açıklamalarını hatırlatması üzerine, Mehmet Han Atbaşı, “Ak Parti’de kongreye tek adayla gidiliyor. Bu görünüşte demokratik görünmüyor ancak bizde şöyle bir durum var. Adaylar önceden ortaya çıkar. Ve herkesin konsensüsü ile genel merkezimizin takdiri olur. Bu da bir nevi seçim oluyor.”dedi.Bu arada daha önce Ak Parti İl Genel Meclis Üyeliği ve eski ilçe Başkanlığı yapan Hasan Karaca ve halihazırdaki İlçe Başkanı Reşat Bahar’da ilçe başkanlığı için aday olacaklarını açıklamışlardı. Ancak adaylık için ilk basın toplantısını Mehmet Han Atbaşı düzenledi.

 

Haber Merkezi