Kubilay'dan Müftü Tuna'ya övgü

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Müftülüğü ziyaret etti. İlçe Müftüsü Yusuf Tuna ile görüşen Kaymakam Metin Kubilay,"Müftülüğümüzün ilçemizdeki birlik ve beraberliğin gÃ?

GÜNDEM 1.10.2014 15:14:00 0
Kubilay

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ‘Camiler ve Din Görevlileri’ haftası nedeniyle dün saat 10.00’da Çerkezköy İlçe Müftülüğünü ziyaret etti. Müftü Yusuf Tuna ile görüşen Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy Müftülüğü’nün birlik ve beraberliği pekiştirmeye yönelik çalışmalarda bulunduğunu belirterek, bu çalışmaları takdirle karşıladığını söyledi.

 

İLK KEZ BİR KAYMAKAM GELDİ

Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Bu güne kadar ilçe müftülüğümüz ‘Camiler ve Din görevlileri Haftası’ nedeniyle kaymakam olarak ilk kez bizleri ziyaret eden sayın Kaymakamımız Metin Kubilay oldular. Kendileri her zaman bizlerin yanında ve çalışmalarımıza destek vermelerinden dolayı da kendilerini çok teşekkür ediyorum. Bu güne kadar çok kaymakamla çalıştım. Ancak bu güne kadar ‘Camiler ve Din Görevlileri’ haftasında bizi hatırlayarak çiçekle ilk kez ziyaret eden Kaymakamımız Metin Kubilay oldular.”dedi.

 

İSTİŞARE KURULUMUZ GÜZEL ÇALIŞIYOR

Müftü Yusuf Tuna, konuşmasını şöyle sürdürdü. “İlçe Müftülüğü olarak sizlerinde desteği ile oluşturduğumuz istişare kurulumuzla birlikte güzel işler yapıyoruz. Bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımız çok olumlu neticeler verdi. İlçemizde insanlarımızın birbirleriyle daha samimi olmaları konusunda tam bir birlik ve beraberliği pekiştirmek ve ayni zamanda manevi duyguları daha üst seviyeye çıkartmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin desteği de çalışmalarımızda bizlere güç katıyor.”dedi.

 

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI’NI KUTLADI

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’da sözlerine, ‘ Tüm din görevlilerinin Camiler ve din görevlileri haftasını kutlayarak başladı. Kaymakam Kubilay, “İlçe Müftümüz olarak başta siz olmak üzere din görevlilerimizin ‘Camiler ve din görevlileri haftasını tebrik ediyorum. İlçemizde göreve başladığımdan bu yana İlçe Müftülüğümüzün ilçemizde birlik ve beraberliğin güçlenmesi konusun da kaymakamlığımızla birlikte uyum içinde çok güzel çalışmalar başlattılar. Başta müftü bey ve arkadaşlarını özverili çalışmaları nedeniyle kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bundan böylede yapacakları çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz.”dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRİYORSUNUZ

Kaymakam Metin Kubilay, İlçe Müftülüğü’nün çalışmalarının sıkıntı ve sevinçlerin paylaşmada da da büyük rol oynadığını da belirterek, “Müftülüğümüz ve bizim üzerinde durduğumuz konu sıkıntı ve sevinçlerimizin paylaşma yönündeki çalışmaları da bizleri memnun etmektedir. Bu çalışmalar dolayısıyla da bütün din görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, güzel çalışmaları nedeniyle onları tebrik ediyorum. Biz sizleri yapmış olduğunuz çalışmalarınızda desteklemeye devam edeceğiz.Güzel çalışmalarınız ilçemizde vatandaşlarımızı bir birlerine daha samimi birlik ve beraberlik içinde olmalarını pekiştirmektedir.”ifadelerini kullandı.

 

Haber/Seyit SÜREN