GÜMÜŞHANELİLER'DEN GAZİLERE JEST

Ayda bir dernek binasında kahvaltı programı düzenleyen Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği, geçtiğimiz günlerde kutlanan Gaziler Haftası nedeniyle gazileri misafir etti.

GÜNDEM 28.09.2014 17:32:00 0
GÜMÜŞHANELİLER

Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği dün dernek binasında sabah 10.00-11.30 saatleri arasında sabah kahvaltısı düzenledi. Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, 19 Eylül Gaziler Haftası nedeniyle bu ayki dernek kahvaltısında gazileri ağırlamak istediklerini kaydetti.

 

GÜMÜŞHANELİLER GAZİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin gazilere verdiği kahvaltıya Türkiye Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciğsi Hasan Hüseyin Yarlıgan başta olmak üzere Gaziler Derneği üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Abdullah Nair, İrfan Danışman, Gümüşhaneli işadamları, Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu ve dernek yönetimi, derneğin kurucu başkanı Tuncay Yeğin ve eski yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri katıldı.

 

GAZİLERİMİZİN VATANA EMEĞİ ÇOK

Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu kahvaltı sonrasında yaptığı kısa konuşmada gazilere katılımları nedeniyle teşekkür etti. Hatipoğlu, “Dernek olarak her ay geleneksel olarak üyelerimize yönetim olarak kahvaltı veriyoruz. Kahvaltının esas amacı üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği daha da pekiştirmektir. Ayrıcı bu kahvaltıda yönetim olarak her ay yapılan çalışmalarımızı üyelerimize aktararak bir sonraki ayda yapılacak çalışmalar hakkında da görüşlerini alıyoruz. 19 Eylül Gaziler Haftası nedeniyle, az bir gecikmeyle bu ayki kahvaltımızı Gazilerimize yönelik düzenledik. Gazilerimiz bizleri kırmayarak kahvaltıya katılımlarından son derece mutlu olduk. Bu vatanın bu safhalara gelmesinde gazilerimizin büyük emekleri var. Gazilerimiz bizim için önemli. Onların vatan savunmasındaki cansiperhane mücadeleleri gelecek nesillere de örnek olmaya devam edecektir.”diye konuştu.

 

YARLIGAN JESTE TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’da Gümüşhanelilere teşekkür ederek, “Çerkezköy Gümnüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğimiz 19 Eylül Gaziler Haftası kutlama programı dahilinde gazilerimize yönelik verdiği kahvaltı için dernek yönetimi başta olmak üzere tüm dernek üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Çerkezköy’de kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmalarla kendinden söz ettiren dernek yönetimine de çalışmalarında başarılar diliyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN