TTNET TOPU TELEKOM'A ATTI!

Çerkezköy ve Kapaklı'da 8 mgbite geçmeyen internet erişim hizmeti veren TTNet'in 'Teknoloji Zulmü'nün nedeni ortaya çıktı! TTNet, Türk Telekom İl ve İlçe Müdürlükleri'ni

GÜNDEM 26.09.2014 18:00:00 0
TTNET TOPU TELEKOM

Hafta içerisinde ‘Teknoloji Zulmü’ başlığıyla verdiğimiz habere TTNet’den yanıt geldi! TTNet Müşteri Hizmetleri yetkilileriyle  yaptığımız telefon görüşmesinde, sanayi kentleri Çerkezköy ve Kapaklı’ya dayatılan 8 mgbite internet hızının sorumlusu Türk Telekom İl ve İlçe Müdürlükleri olduğu belirtildi.

 

SORUMLUSU TÜRK TELEKOM MUŞ!

TTNet yetkilisi, bölgede 8mgbite üzerinde hizmet vermeleri için gerekli altyapının bulunmadığını vurgularken, “Bu yöndeki şikayeti Türk Telekom İl Müdürlüğü’ne bildireceksiniz. Sorumlusu biz değiliz.” karşılığını verdi. TTNet’in müşteri hizmetleri servisindeki görevli, “Telekom İl Müdürlüğü ya da İlçe Müdürlüğü’nün bölgede gerekli altyapıyı sağlamakla sorumlu olduğunu” belirttiği konuşmasını “Bu konuda TTNet olarak bizim Telekom’a bir yaptırım yetkimiz yok!”diye tamamladı.

 

TÜRK TELEKOM NEDEN YAPMIYOR?

TTNet, internet sitesinde en düşük 16 mgbite’den başlayıp  100 GB’ye kadar internet erişimi pazarlarken, Çerkezköy ve Kapaklı’daki internet kullanıcıları sırf altyapı yetersizliği yüzünden 8mgbite talim ediyor! TTNet’in bu açıklamalarının ardından gözler bu kez sorumlu olarak gösterilen Türk Telekom’a çevrildi. Bakalım Türk Telekom İl Müdürlüğü ya da Çerkezköy ve Kapaklı’dan sorumlu İlçe Müdürlüğü’nden bir yanıt gelecek mi?