ÇTSO EĞİTİM PROGRAMI EKİM'DE BAŞLIYOR

ÇTSO Eğitim Programları'nın ilki 1 Ekim'den itibaren başlıyor. Üç ay sürecek eğitimlere sadece ÇTSO üyeleri değil isteyen herkes katılabilecek.

EĞİTİM 25.09.2014 09:56:00 0
ÇTSO EĞİTİM PROGRAMI EKİM

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ekim ayında eğitim programı başlatıyor. ÇTSO tarafından düzenlenen ‘Eğitim Programları’nın ilki 1 Ekim Çarşamba günü başlayacak. Üç ay sürecek eğitimler ÇTSO üyelerine ve katılmak isteyen herkese açık olacağı bildirildi. Katılımcılara eğitim programının sonunda da katılım belgesi verilecek.

 

HERKESE AÇIK

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, eğitime büyük bir önem verdiklerini belirterek “Üyelerimize ve katılmak isteyen herkese açık olan eğitimlerin toplumsal fayda sağlayacağına inanıyorum, eğitim söz konusu olduğunda her zaman destek vermeye hazırız” dedi.Ekim ayında başlayacak eğitim programı kapsamında, “Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Müşteri Memnuniyeti, İşletmelerde Etkin İletişim, Yöneticiler İçin Protokol Kuralları, İlkyardım Kuralları, Dış Ticaret, İş Yaşamında Profesyonellik, Pazarlama Teknikleri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi, Çevre Mevzuatı ve Stres Yönetimi” başlıklarında eğitimler verilecek. ÇTSO seminer salonunda düzenlenecek eğitimlere katılmak isteyenlerin ÇTSO Eğitim ve Kalite Sistem Birimi’ne 0282 726 88 88-160 numaralı telefondan ve asude@cerkezkoytso.org.tr adresinden ulaşabileceği bildirildi.

 

Haber Merkezi