BABAM TECAVÜZ ETTİ!

Annesi tarafından karın ağrısı nedeniyle hastaneye götürülen 14 yaşındaki S.A'nın hamile olduğu ortaya çıktı! Kızının hamile olduğunun şaşkınlığını üzerinden atamayan

GÜNDEM 23.09.2014 16:51:00 0
BABAM TECAVÜZ ETTİ!

Kapaklı’da yaklaşık 10 ay önce babasının tecavüzüne maruz kaldığı iddia edilen 14 yaşındaki kız çocuğunun, özel güvenlikli bir hastanede geçtiğimiz günlerde yaptığı doğum, tecavüzün karanlık noktalarınıda aydınlatacak.

 

ÖZ KIZINA TECAVÜZ ETTİ!

İddiaya göre Kapaklı’da Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa A., eşinin tatil için memlekete gitmesinin ardından henüz 13 yaşında olan kızı S.A.’ya tecavüz etti. Olaydan birkaç ay sonra kızını, karın ağrısı şikâyeti ile hastaneye götüren anne, hamile olduğunu öğrenince şok oldu. Kızının korkunç olayı anlatmasının ardından dünyası kararan acılı anne soluğu Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde aldı. Buradaki ilk ifadesinin ardından Çerkezköy Cumhuriyet savcılığında detaylı ifade veren şaşkın anne ve 13 yaşındaki kızı S.A bir kez daha savcılık tarafından hastaneye gönderilerek gerekli muayeneleri yaptırıldı.

13 yaşında, vicdansız babanın tecavüzü sonrası hamile kalan S.A.'nın yürek yakan itirafları ve acılı annenin iddiaları sonrası harekete geçen Emniyet güçleri, baba Mustafa A'nın ortadan kaybolduğu bilgisine ulaştı.

 

İFADESİ TELEKONFERANS SİSTEMİ İLE ALINDI

Suçlamaları kabul etmeyen 38 yaşındaki baba Mustafa A. çareyi şehir dışına kaçmakta buldu. Kimlik bilgileri ve eşgali tüm emniyet birimlerine bildirilen Mustafa A., Gürcistan’a kaçmaya çalışırken, Artvin Sarp Sınır kapısında yapılan kimlik kontrolü sırasında yakalandı. Mustafa A.’nın ifadesi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk tarafından güvenlik tedbirleri kapsamında Artvin’den SEGBİS Telekonferans sistemi ile alındığı öğrenildi. Aynı sistem ile mahkemeye çıkarılan baba Mustafa A. tutuklanarak Artvin Borçka Cezaevi’ne gönderildi.

 

KAN ÖRNEKLERİ ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLDİ

Küçük yaşta öz babasının tecavüzüne uğrayan ve hamile kalan S.A. ise yaklaşık 10 gün önce özel güvenlikli bir hastanede doğum yaptı. Çocuğun kendisinden olup olmadığının anlaşılması için Mustafa A.’dan ve bebekten alınan kan örnekleri DNA testi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bu arada 10 gündür küvezde bakımda olan bebeğe ise henüz bir isim verilmediği öğrenildi.

 

Haber Merkezi