Diş merkezi dijitale geçecek

Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar ve yönetiminin ziyaret ettiği Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Erol Kıvrak, dijital kaplamaya geçmek için proje başlattıklarını sö

GÜNDEM 23.09.2014 16:49:00 0
Diş merkezi dijitale geçecek

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Reşat Bahar ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Erol Kıvrak’a ziyarette bulundu.

 

BAHAR VE YÖNETİMİ ZİYARET ETTİ

Dün saat 14.00’de gerçekleştirilen ziyarette partililere teşekkür eden Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Erol Kıvrak 20 personel ile hizmet ettiklerini ve ocak ayı itibariyle personel alımlarına başlayacaklarını kaydetti. Ramazan ayında merkez olarak başlattıkları Cad-Cam (Doğrudan Metal Lazer Sinterleme Yöntemi) hakkında partililere bilgi veren Kıvrak “ Dijital kaplamaya geçme adına bir çalışma yaptık. Bu proje ile birlikte hasta ağzında çok güzel bir uyum olacaktır ve zamandan da tasarruf gerçekleşecektir. Tekirdağ bazında bu uygulama yüzde on limit kararı alındı. Şu an Tekirdağ’da yüzde 10 limit ile ihaleye çıkaracağız. Çorlu, Tekirdağ’da ki arkadaşlar da deneyecekler. Memnun kalındığı takdirde 2016 yılında her yerde olacaktır” dedi.

 

TEKNOLOJİ HERGÜN YENİLENİYOR

Teknolojinin gün geçtikçe ilerlediğini kaydeden Kıvrak, “Yüzde on da olsa kaplamayı bilgisayar altyapısı ile yapacağız. Hasta memnuniyetini artıracağız. Bu proje ile birlikte doğabilecek problemler de ortadan kalkacaktır. Cad-Cam da sistem onay gördüğü takdirde kaplamalarda digital uygulamaya geçeceğiz. Modeli ve ölçüyü bilgisayar okuyor ve alt yapısını bilgisayar yapıyor. Yüzde yüz uygulanır diyemiyorum ama önümüzde ki yıl olmasa bile bir sonraki yıl inşallah kesinlikle olacak diye düşünüyorum. Bu uygulama devlet hastanelerinde bile olmayan bir uygulamadır. Çerkezköy’de uygulansın istiyoruz ve kaliteyi artıcı bir işlem olacak. Bu çalışmaya katılan 20 arkadaşımız bu uygulamadan son derece memnun oldular” dedi.

 

TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar parti olarak bütün kurumlarının yanında olduklarını belirttiği ziyaretin sonunda Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için tekerlekli sandalye hediye etti. Sandalyeyi Bahar ve Ak Partililer Başhekimi Erol Kıvrak’a teslim etti.

 

Haber / Ahmet Kılavuz