KAPAKLIYI UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL

Kırklareli Vali Yardımcılığı görevine atanan Kapaklı'nın Kurucu Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, ilçeden ayrılmadan önce bir yıllık görev süresini Marmara Haber'e değerlendirdi.

GÜNDEM 23.09.2014 15:58:00 0
KAPAKLIYI UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi’ ile Kapaklı Kaymakamlığı’ndan, Kırklareli Vali Yardımcılığı’na atanan Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı’nın hayatından önemli bir yer edindiğini söyledi.

 

KIRKLARELİ VALİ YARDIMCILIĞI’NA ATANDI

2013 Kaymakamlar Yaz Kararnamesi ile Kastamonu’nun Abana İlçesi Kaymakamlığından Kapaklı’ya Kurucu Kaymakam olarak atanan Aslı Aynaoğlu Kuzulu, 1 yıllık görev süresinin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından çıkartılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Kırklareli Vali Yardımcılığı’na atandı. Kapaklı’nın ilk kaymakamı olarak tarihe geçen Aslı Aynaoğlu Kuzulu, bir yıllık görev süresi ile ilgili olarak gazetemize değerlendirmelerde bulundu.  

 

BENİ BAĞRINA BASAN KAPAKLILAR'A TEŞEKKÜR EDERİM

Göreve geldiğinde Kapaklı Kaymakamlığı’na ait bir yer olmadığı için Belediye Binası’nın 8 ve 9’uncu katlarında hizmet vermeye gayret ettiklerini söyleyen Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “Kapaklı Kurucu Kaymakamı olarak görev yaptığım sürede beni bağrına basan ilçe halkına çok teşekkür ediyorum. Kapaklı’nın, meslek hayatımda unutamayacağım bir yeri oldu. Kapaklı’yı unutmam mümkün değil” dedi. Göreve ilk başladığı günlerde geçici olarak Kapaklı Belediyesi’nin 8’inci katınının kendilerine tahsis edildiğini anımsatan Kaymakam Kuzulu, görev süresince yaptığı en önemli çalışmanın belediye binasından ayrı müstakil bir binaya geçmeleri olduğunu ifade etti.      

 

NÜFUS ANKARA’DAN EKİP BEKLİYOR

Kapaklı Kaymakamlığı’na bağlı resmi kurumların da yavaş yavaş yeni binada hizmet vermeye başladığını ifade eden Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “Nüfus Müdürlüğümüz, İçişleri Bakanlığımızca Ankara’dan gönderilecek olan ekip tarafından altyapı sisteminin kurulmasını bekliyor. Altyapı sistemi hazır olur olmaz, İlçe Nüfus Müdürlüğümüz yeni binada hizmet vermeye başlayacak” dedi.

 

BAYRAM SONRASI TÜM BİRİMLER HAZIR OLUR

Kadastro ve Tapu Müdürlüğü’nün ise Kurban Bayramı sonrasında yeni binada hizmet vermeye başlayacağını dile getiren Kaymakam Kuzulu, “Bu birimlerimizin mobilyalarının alınması ve yeni yerlerine yerleştirilmesi Kurban Bayramı’nı bulur. Diğer birimlerimiz ise yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı. Kurban Bayramı sonrasında tüm birimlerimiz yeni yerlerinde hizmet vermeye başlamış olacak” diye konuştu.

Bu arada Kapaklı’ya yeni atanan İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün önümüzdeki pazartesi günü görevine başlaması bekleniyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ