Boksörler teşekkür etti

Boksörler Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret ederek, kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür edip, plaket verdi.

SPOR 23.09.2014 15:55:00 0
Boksörler teşekkür etti

Türkiye Boks Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Müeyyet Pirimoğlu, ve Zirve Spor Kulübü yetkilileri, dün Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret ederek, boksa bugüne kadarki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

ATATÜRK OLMASAYDI BABAMIZ HANS OLURDU

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı dün saat 11.00’da Türkiye Boks Federasyonu temsilcilerini ve Zirve Spor Kulübü antrenör ve sporcularını makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İrfan Mandalı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk sayesinde Türk sporunun temellerinin atıldığına dikkat çekti. Mandalı, “Atatürk olmasaydı Türkiye de olmazdı. Babamız ‘Hans’ olurdu. Annemiz kim olurdu belli değil. Çünkü o dönem tüm Avrupa devletlerinin gözü ülkemizdeydi. Bu nedenle geçmişimizi unutmamalı, atalarımızı sürekli yad etmeliyiz” dedi.

 

GENÇ SPORCULARA NASİHAT ETTİ

Konuşmasının devamında genç sporculara nasihatlerde bulunan İrfan Mandalı, “Gücünüzü şiddet amaçlı kullanmayın. Spor amaçlı kullanın. Hocalarınızı iyi dinleyin ve onların sözünden dışarı çıkmayın. Boks, iki skorlu bir spordur. Ya mağlup olursunuz ya da galip. Futboldaki gibi beraberlik yok. Bunun için sıkı çalışmalısınız” diye konuştu.  

 

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Türkiye Boks Federasyonu’na bağlı Zirve Spor Kulübü antrenörleri ile süreki iletişim halinde olduklarını söyleyen Başkan İrfan Mandalı, “Son bir yıldır hocalarımızla irtibat halindeyiz. Her zaman çocuklarımız için daha fazla neler yapabileceğimiz konusunda görüşüyoruz. Bizler sporcu evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun” temennisinde bulundu.

 

ÖNEMLİ OLAN ATA’YI ANMAK DEĞİL ANLAMAKTIR

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın özellikle amatör spor kulüplerine olan desteklerinin inkar edilemeyeceğini ifade eden Türkiye Boks Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Müeyyet Pirimoğlu, “Ben bir eğitimciyim. Biz Atatürk’ü 10 Kasım tarihlerinde anarken, önemli olanın Ata’yı anmak değil anlamak olduğunu vurguluyoruz” dedi. Pirimoğlu, konuşmasını Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim” sözü ile noktaladı.  Ziyarette Federasyon yetkilileri ve boksörler Başkan Mandalı’ya bir de teşekkür plaketi verdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ