1911 RAKİPLERİNE GÖZDAĞI VERDİ

Yeni kadrosu ile Süper Amatör Lig de şampiyonluğun en iddialı ekipleri arasında gösterilen 1911 Çerkezköyspor ilk hazırlık karşılaşmasında beğeni topladı. Edirne'de Tuncaspor ile karşı karÅ

SPOR 23.09.2014 15:44:00 0
1911 RAKİPLERİNE GÖZDAĞI VERDİ

1911 Çerkezköyspor  ilk hazırlık maçında Edirne Süper Amatör Lig ekiplerinden Tuncaspor’u farklı yenerek, yeni sezon öncesi olumlu sinyaller verdi. 1911 Çerkezköyspor Edirne Süper Amatör Lig ekiplerinden Tuncaspor’un sezon açılışı karşılaşmasında karşılaştı. Pazar günü oynanan karşılaşmaya temsilcimiz etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren 1911 Çerkezköyspor ilerleyen bölümlere doğru geliştirdiği organize atakta golcü oyuncusu Şafak ile bir gol bularak karşılaşmada öne geçti.

 

YEDİĞİ GOLE HEMEN KARŞILIK VERDİ

Tuncaspor  taraftarının desteği ile ataklarını sıklaştırmasının karşılığını gördü. Tuncaspor atağında 1911 Çerkezköyspor savunması topu uzaklaştıramadı. Tuncaspor ileri uç elemanı topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi.  Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olan 1911 Çerkezköyspor ilk golün sahibi Şafak ile gol bularak skoru 2-1 yaptı.

Baskılı bir oyun ortaya koyan temsilcimiz sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alırken, ilk devrenin sonlarında sahneye bir kez daha çıkan Şafak Torin takımının üçüncü golünü kaydederek hat-trick yaptı.  Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköyspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

İKİNCİ YARI FARKA GİTTİ

Karşılaşmanın ilk devresini rahat oyunun ardından 3-1’lik skor ile tamamlayan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmanın ikinci devresine de rahat bir maç çıkardı. Rakip kalede özellikle kanatlardan etkili olan 1911 Çerkezköyspor ikinci devrenin ilerleyen bölümlerinde İsmail ile bir gol daha bularak skoru 4-1 yaptı. Taraftarının desteği ile farkı indirmeye çalışan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda temsilcimiz savunmasını geçmekte zorlandı.

 

TAKIM HAZIR GÖRÜNTÜSÜ VERDİ

Rakibi karşısında etkinliğini devam ettiren 1911 Çerkezköyspor karşılaşmanın 75.dakikasında Ufuk Torin ile farkı dörde çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Musa mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 6-1 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 6-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu “Takımda yer alan tüm futbolcu kardeşlerim tam bir uyum içinde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenörümüz Suat Akdereli nezaretinde sıkı şekilde lig hazırlıklarını sürdüren takımımız her geçen gün daha iyi bir duruma geliyor. Tüm futbolcularımız antrenmanlar oldukça hırslı bir şekilde çalışmaları da bizleri sevindiriyor. Bugünkü rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak farklı galip ayrılmasını bildik. Yapacağımız hazırlık maçında takımın aksayan yönlerini tespit ederek çalışmalarımızı aksayan yönlerin giderilmesi yönünde yoğunlaşacak” diyekonuştu.

 

Haber / Ahmet Kılavuz