Kuyumcu soygununa panter operasyonu

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü, kuyumcu soygununa karşı panter operasyonu ile harekete geçti. Yaklaşık 20 dakikalık kovalamaca sonunda yakalanan soyguncular polis çıkınca, olayın da tatbikat olduğu anla?

GÜNDEM 22.09.2014 20:02:00 0
Kuyumcu soygununa panter operasyonu

Dün akşam 18.45 sularında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Caddesi üzerinde bir kuyumcudan silahlı gasp yapıldığı yönünde telsizlerden geçilen anonsu ile harekete geçti. Panter Operasyon ile kuyumcu soyguncularının peşine düşen Çerkezköy Polisi, yaklaşık 20 dakikalık heyecanlı kovalamaca sonrasında Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’nde zanlıları kıstırdı.

 

GERÇEK GİBİ BAŞLADI GERÇEK GİBİ BİTMEDİ

Heyecan dolu kovalamacanın yaşandığı soygun olayının, araçlarıyla birlikte ele geçirilen zanlıların üst araması sırasında tatbikat olduğu ortaya çıktı! Üst aramasının ardından ekip aracına bindirilen zanlılardan birinin belindeki silah ile diğerinin elindeki kelepçe anahtarının alınmaması gazetecilerin dikkatinden kaçmadı! Gerçeğini aratmayan bir kovalamacaya sahne olan Panter Operasyonu, polislerin soyguncu rolündeki arkadaşlarından silahını almaması üzerine gerçek gibi bitmedi! Panter Tatbikatı  sonunda İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, uyumlu çalışma örneği gösterdikleri için tüm ekipleri tebrik etti.