Sivas Köftecisi 2. Şubesini açtı

Üç nesildir Sivas'ta köftecilik yapan Sivas Köftecisi ortakları Şinasi Ayvalı ve Mustafa Konuk, 2'nci şubelerini Çerkezköy'de açtı.

GÜNDEM 22.09.2014 14:37:00 0
Sivas Köftecisi 2. Şubesini açtı

ÜÇ NESİLDİR KÖFTECİLER

1965 yılından beri memleketleri Sivas’ta köftecilik yaptıklarını belirten Sivas Köftecisi ortaklarından Mustafa Konuk, “Biz Sivas’ta 3 nesildir bu işi yapıyoruz. Tavsiye üzerine Çerkezköy’e geldik ve 2’nci şubemizi Çerkezköy’de açmaya karar verdik” dedi. Diğer köfte türlerinin içinde ekmek ve baharat gibi katkı maddelerinin olduğunu söyleyen Konuk, “Bizim köftemizi diğerlerinden ayıran en önemli özelliği içinde yalnızca et ve tuz bulunmasıdır. Başka herhangi bir katkı maddesi bulunmaz.”dedi.  

 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNCELİĞİMİZ

İşyerinde köftenin yanında çorba ve salata çeşitlerinin de bulunduğunu kaydeden Sivas Köftecisi ortaklarından Şinasi Ayvalı ise “Bizim için müşteri memnuniyeti en önemli unsurdur. Güler yüzlü hizmet ve leziz köftelerimizle tüm Çerkezköylüleri işletmemize bekliyoruz” dedi. Çerkezköy’de daha önce fırıncılık yaptığına hatırlatan Ayvalı, “Buradaki potansiyelin farkındaydım. Bölgede Sivas’ımıza dair bir damak tadı olmaması da dikkatimden kaçmadı. Bu vesile ile ortağım Mustafa Konuk ile birlikte 2’nci şubemizi Çerkezköy’e açmaya karar verdik” dedi. Konuk ve Ayvalı, Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No 23’te hizmet vermeye başlayan Sivas Köftecisi’nin tüm Çerkezköylülerin uğrak yeri olacağını söyledi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ