Facianın eşiğinden dönüldü

Kapaklı'da bir beton mikserinin sürücüsü bir anlık dalgınlığı sonucu yoldan çıkarak Yıldızkent Kavşağı'na girdiği kazada felaketin eşiğinden dönüldü.

GÜNDEM 21.09.2014 16:42:00 0
Facianın eşiğinden dönüldü

SİNYALİZASYON DİREĞİNİ YIKIP GEÇTİ

Dün saat 13.10 sıralarında Kapaklı Yıldızkent Kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada, iddiaya göre aşırı hızla Kapaklı-Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan Turan Ölmez yönetimindeki 34 JV 8061 çekici plakalı beton mikseri, sürücüsünün bir anlık dalgınlığı sonucu yoldan çıkarak Yıldızkent Kavşağı’na girdi. Sürücüsünün uykulu olduğu öne sürülen beton mikseri, orta refüjde bulunan sinyalizasyon direğini yıkarken, kavşak etrafında bulunan kaldırımda ve kavşağın içinde büyük çapta maddi hasara neden oldu.

 

ARAÇ KAVŞAKTAN ÇEKİCİ İLE KALDIRILDI

Kaza sırasında kavşak etrafından herhangi bir aracın geçmemesi ise felaketin eşiğinden dönülmesini sağladı. Kısa sürede olay yerine gelen İlçe Trafik ekipleri kaza mahallinde güvenlik önlemleri aldı. Kaza nedeniyle trafik akışı bölgede bir süre aksadı. Beton mikserinin  sürücüsü ifade için emniyet müdürlüğüne götürülürken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Yıldızkent Kavşağı’na çıkan araç daha sonra olay yerine gelen çekici ile kavşaktan kaldırıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ