Sekmen ve Özdemir ailelerinin mutlu günü

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen'in kardeşi Murat Sekmen, önceki gün Kardeşler Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen görkemli düğünde, Seren Özdemir ile birlikte yeni bir ha

GÜNDEM 21.09.2014 16:07:00 0
Sekmen ve Özdemir ailelerinin mutlu günü

HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİLER

1999-2004 Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Sekmen’in oğlu ve iki dönemdir Kapaklı Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Adem Sekmen’in kardeşi Murat Sekmen hayatını Güven Matbaa sahibi Hayri Özdemir’in kızı Seren Özdemir ile birleştirdi.

 

İNGİLTERE’DE YAŞAYACAKLAR

Damat Murat Sekmen, İngiltere’nin Coventry şehrinde Barsan Global Lojistik firması bünyesinde müşteri temsilcisi olarak çalışıyor. Gelin Seren Özdemir ise aynı firmanın Çerkezköy Şubesi’nde çalışıyordu. Genç çift, düğünden sonra hayatlarına İngiltere’de devam edecek.

 

DAVETLİLER OTURACAK YER BULAMADI

Çiftin nikahı, 21 Temmuz pazartesi günü Kapaklı Belediyesi’nde kıyıldı. Damadın nikah şahitliğini Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, gelinin nikah şahitliğini ise arkadaşı Işıl Aygün yapmıştı. 19 Eylül Cuma günü Çerkezköy’de Elite Düğün Salonu’nda kına gecesi yapıldı. Genç çift, önceki gün de Kapaklı’da Kardeşler Düğün Salonu’nda yapılan düğün merasimi ile dünya evine girdi. 1000 kişi kapasiteli olan düğün salonunda davetliler oturacak yer bulamadı.

 

MUTLULUKLAR DİLEDİ

Düğün merasiminde konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, “Bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum. Yeni bir hayata ilk adımlarını atan canımdan çok sevdiğim kardeşime ve eşine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocamalarını nasip etsin. İnanıyorum ki bir ömür boyu saygı ve sevgilerinde en ufak bir azalma olmadan bu kutsal müesseseyi yaşatacaklardır. Allah mutluluklarını daim etsin” ifadelerini kullandı.  

 

MUTLULUKLARI GÖZLERİNE YANSIDI

Davetlileri kapıda karşılayan damadın anne babası Hüseyin-Döndü Sekmen, gelinin anne babası Hayri-Nuran Özdemir ve Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, düğün boyunca davetlilerle yakındna ilgilendi. Salona alkışlar eşliğinde giren genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Genç çiftin ilk dansların yapması ve düğün pastasının kesilmesinin ardından takı merasimine geçildi. Davetliler daha sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi, Çerkezköy Merkez Komutanı Binbaşı Şener Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman Günel, Karaağaç Belediye Eski Başkanı Dr. Özkan Yücel, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve bölgenin tanınan iş adamları Sekmen ve Özdemir ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ