SP'den Lady Gaga tepkisi

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, Lady Gaga Konseri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Pehlivan, "Bu ahlaksız bir konserdir"dedi.

GÜNDEM 21.09.2014 14:54:00 0
SP

SP İl Başkanı sert çıktığı açıklamada şunlara yer verdi: “Batılı güçlerin tüm dünyaya pop ikonu olarak pazarladıkları Lady Gaga sözde sanat adına önceki akşam İstanbul’da yığınla rezalete imza attığı bir konser verdi İstanbul’dan önce Dubai’de konser veren ve bu konserinde uyarıları dikkate alarak daha kapalı giyinen Lady Gaga, Türkiye’yi ise hiçe saydı. Gaga ayrıca eşcinselliği kutsarken, konsere gelen gençliğin hali halimize ağlanacak türdendi. Lady Gaga dışında, konsere gidenler de rezaletin farklı bir boyutunu gözler önüne serdiler. Gaga’nın ilginç kıyafet tarzından etkilenen binlerce kişi adeta kıyafet festivaline gelir gibi konsere geldiler. Türkiye’deki sapkın yönelimlerin büyük bir rağbet gösterdiği konserde, gençlerin popüler kültür batağına sürüklendiği ve bu bataklıkta kapitalist düzene kurban edildikleri görüldü. Örflerimize, inançlarımıza tamamıyla ters olan giyim tarzlarıyla, hareketleriyle ahlâki çöküşün göstergesi olan gençler, konser öncesinde ve sonrasında sosyal paylaşım sitelerinde büyük tepki çektiler.” 

 

İTÜ’DE PEHLİVAN’IN TEPKİSİNDEN NASİPLENDİ

SP İl Başkanı Pehlivan, İstanbul Teknik Üniversitesi’ne de açıklamasında tepki göstererek, “İTÜ Stadyumu’nda yapılan konserlerin ardı arkası kesilmiyor. Bu konserlerden sonuncusu Lady Gaga konseri oldu. 241 Yıllık köklü bir tarihi olan İTÜ’nün artık üniversite mi yoksa ticarethane mi olduğu anlaşılamıyor. Önceki akşam düzenlenen konserde her zaman olduğu gibi maalesef her türlü alkollü içecek satışına izin verildi. Yetkililerin alkol ve uyuşturucu madde için hiçbir önlem almadığı konserde binlerce litre alkol tüketildi.”diye konuştu.

 

ÖNCE AHLAK

Pehlivan,  İstanbul Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilen konsere Anadolu Gençlik Derneği’nin İTÜ Komisyonu’nun tepkisini de yerinde bulduğunu belirterek, teşekkür etti. Pehlivan, Hazırladıkları Ahlâk ve Maneviyatın Tahribatına Hayır! Edep Ya Hu’ yazan stickerları okulun dört bir yanına yapıştırarak, gençleri bilinçlendirmeye çalışan, konserin iptali için de başvurular yapan AGD İTÜ Komisyonuna teşekkür ederim.”dedi.  Pehlivan sözlerini şöyle tamamladı: “Saadet Partisi olarak  okulların açıldığı bu günlerde önerimiz ilk ders: Önce ahlak ve maneviyat olsun. Çünkü ahlaksız bir toplumun batması muhakkaktır.Yetkililerin butür ahlaksızlıklara izin vermemesi lazım.”

 

 Haber Merkezi