Yönetim çalışmalardan memnun

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, 8 Eylül'den beri yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımın çalışmalarından memnun olduklarını söyledi. Futbolcuların antrenmanlarda h

SPOR 21.09.2014 12:29:00 0
Yönetim çalışmalardan memnun

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu lig hazırlıklarının sıkı bir şekilde ve neşe içinde  sürdüğünü belirtti. Gedikoğlu, antremanlarda tüm futbolcuların yeni sezona hırslı bir şekilde çalışmalarından da son derece memnun olduklarını da ifade etti.

 

ANTRENMANLAR UYUM İÇİNDE NEŞELİ GEÇİYOR

Genel Kaptan Gedikoğlu, 8 Eylül’de başladıkları lig hazırlıklarının uyum içinde neşeli şekilde devam ettiğini belirtti. Antrenmanlarla takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyleyen Gedikoğlu, “Takımda yer alan tüm futbolcu kardeşlerim tam bir uyum içinde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenörümüz Suat Akdereli nezaretinde sıkı şekilde lig hazırlıklarını sürdüren takımımız her geçen gün daha iyi bir duruma geliyor. Tüm futbolcularımız antrenmanlar da  oldukça hırslı bir şekilde çalışmaları da bizleri sevindiriyor. Çalışmalarımızı Veliköy Mahallemiz’deki sahada ve İlçe merkezimizdeki sahada yapıyoruz. Kros çalışmaları yanı sıra taktik ve teknik çalışmalara da ağırlık veriyoruz. Bir önümüzdeki hafta içinde bir hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Yapacağımız hazırlık maçında takımın aksayan yönlerini tespit ederek çalışmalarımızı aksayan yönlerin giderilmesi yönünde yoğunlaşacak.”diye konuştu.

 

FUTBOLCULARIN ANTRENMANDAKİ DURUMU ÜMİT VERİYOR

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, lig hazırlıklarına başladıkları günden bu yana futbolcuların antrenmanlarda sergiledikleri performansın ligde başarılı olacakları konusunda büyük ümit verdiklerini de belirtti. Gedikoğlu, şunları kaydetti: “Özellikle şunu da belirtmek istiyorum. Lig hazırlıklarına başladığımız günden bu yana tüm futbolcu kardeşlerim. Çalışmalarda çok istekli ve hırslı oluşu bizleri memnun ediyor. Çünkü takıma girecek olan futbolcuda biliyor ki her yönü ile takıma faydalı olmak ve formayı kapmak için takımda yerini alması için hırsla çalışıyor. Çalışmak zorundalar da. Çünkü biz bu kardeşlerimizi alırken başarılı olmalarını istedik. İnşallah lig sonuna kadar aynı tempoda çalışmalarımız devam edecek. Kimseye de taviz verme gibi de lüksümüz yok. Bunu da bildikleri için her futbolcumuz çalışmaları aksatmadan forma kapmak için hırsla çalışıyor. Biz yöneticiler olarak bu yıl takımımızın başarılı olacağına inanıyoruz.”

 

Haber / Seyit SÜREN