Ak Partililer gazilerin gönlünü aldı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, partilileriyle birlikte Çerkezköylü gazileri evlerine kadar giderek ziyaret edip,Gaziler Günü'nü kutladı.

GÜNDEM 21.09.2014 12:11:00 0
Ak Partililer gazilerin gönlünü aldı

Gaziler Günü nedeniyle Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, gazileri ziyaret etti. Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy’de yaşayan gazileri ziyaret eden İlçe Başkanı Reşat Bahar, “Gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde hayatlarımızı idame ettiriyoruz.”dedi.

 

EVLERİNDE ZİYARET ETTİLER

19 Eylül Gaziler Günü çerçevesinde  Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Yönetim Kurulu Üyeleri  Kamil Yiğit, Mustafa Karataş, Emrah Çelik Çerkezköy de yaşayan gazileri ziyaret etti. Ak Partililer, muharip gazilerden Kıbrıs Gazisi Ahmet Galak’ı, Kore gazisi Merhum Sedat Çalın’ın eşi Fevziye Çalın ve Kıbrıs gazisi Merhum Fikret Eşsiz’in eşi Cemile Eşsiz’i evlerinde ziyaret ederek, Gaziler Günü’nü kutladı.

 

KAPIMIZ ARDINA KADAR AÇIK

Ziyaret sırasında Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, gazi ve gazi aileleriyle bir süre  sohbet ederek, bir isteklerinin ve ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Bahar, “Gazilerimize ve kıymetli eş ve ailelerine kapımız ardına kadar açık. Bizler sizlerin evlatlarıyız kendi evlatlarınıza sıkıntınız olduğu taktirde ne kadar rahat dile getirebiliyorsanız bizlere de o kadar rahatlıkla arzunu isteğinizi dile getirmenizi istiyoruz, sizler birer değersiniz bizim için”diye konuştu.

Şehit ve gazilere minnet duyduklarını dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şehit ve gazilerin ortaya koydukları azim ve kararlılıkla ulusal varlığın elde edilerek bugünlere kadar ulaşıldığına işaret eden Bahar, “Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde hayatlarımızı idame ettiriyoruz. Bu bakımdan, şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Bu minnet ve şükran duyguları içinde, bugün de, aynı azim ve kararlılıkla milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimizi; bu uğurda gazi olmuş, şehitlik mertebesine erişmiş kahramanlarımızı rahmetle ve saygıyla anıyorum”

 

GAZİLER ZİYARETTEN MEMNUN KALDI

Ziyaret Dolayı Memnuniyetini dile getiren Kıbrıs Gazimiz Ahmet Galak ise, “Bizlere her türlü imkanı sağlayan devletimizden Allah razı olsun”dedi. Galak, Ak Partililerin onları unutmayarak sahip çıkarak kapılarına kadar gidip ziyaret etmelerinden çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi. Gaziler ve aileleri bu anlamlı ziyaretten nedeniyle Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Bahar ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

 

Haber Merkezi