Sel Kaymakamlığın kaderi oldu!

Her yağmur sonrası neredeyse sel sularına teslim olan yerler, bu kez yağmur yağmadığı halde sular altında kaldı! İlginçtir, iki yıldır DSİ'nin sözde dere ıslahı yaptığı Pınarça ve

GÜNDEM 19.09.2014 16:53:00 0
Sel Kaymakamlığın kaderi oldu!

Çerkezköy’de üç gündür etkili olan sağanak yağış, ilçenin bazı noktalarında rögarların taşmasına ve göletlerin oluşmasına neden olurken, selde en fazla zarar gören yine Hükümet Konağı oldu.

 

DEREDEN TAŞAN SULAR DOLDU

Çerkezköy’de geçtiğimiz gün etkili olan sağanak yağışlar, derelerdeki su seviyesinin tekrar yükselmesine vesile olurken selde en fazla zararı yine Çerkezköy Hükümet Konağı yaşadı. Gece yaşanan sel felaketi sonucu sular altında kalan Hükümet Konağında sabah saatlerinden itibaren temizlik çalışmaları başladı.

 

MEMURLAR TEMİZLİK YAPTI

Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları Belediye ekipleri ile bir yandan temizlik çalışmaları yaparken, bir yandan da zarar gören dosya ve malzemeleri kurutmak için uğraş verildi. İki yıl önce yaşanan sel felaketinde büyük zarar gören ve uzun bir süre faaliyet gösteremeyen Polisevinde de giriş katta bulunan masalar, sandalyeler, makineler de zarar görme olasılığına karşı üst katlara taşındı. Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri ise Hükümet Konağının kazan dairesinde dolan su birikintilerini de vidanjör ile tahliyesini gerçekleştirdi.

 

Haber / Seyit Süren