Müftülük, 48-72 aylık çocuklara Kur'an öğretecek

Çerkezköy İlçe Müftülüğü, Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde 'Çocuk Gelişimi ve Oyun Odası Gelişimsel Etkinlikler Eğitimi' kursu açtı.

EĞİTİM 18.09.2014 15:38:00 0
Müftülük, 48-72 aylık çocuklara Kur

48-72 AYLIK ÇOCUKLARA KUR’AN ÖĞRETECEKLER

Hafta başında açılan ‘Çocuk Gelişimi ve Oyun Odası Gelişimsel Etkinlikler Eğitimi’ kursu hakkında açıklama yapan İlçe Müftüsü Yusuf Tuna “Çocuk Gelişimi ve Oyun Odası Gelişimsel Etkinlikler Eğitimi kursu 48- 72 Aylık çocuklara kuran kursu eğitimi vermek amacıyla kursu açıyoruz. Ona göre kursiyerlerimize program veriliyor. Kursiyerlerimiz kuran kursu öğreticisi olarak çocuklarımızın nasıl eğitilmesi konusunda eğitilecekler” dedi.

 

KURS 6 HAFTA SÜRECEK

Kursun 120 saat olacağını kaydeden Müftü Tuna “ Kursumuzda 32 kursiyerimizi pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, günleri sabah beş saat, öğleden sonra da 5 saat olmak üzere iki bölüme ayırdık. Kursiyerlerimize ana okul öğretmenleri Şengül Akman, Bahar Özkiremit, Nesli Yıldız eğitim veriyor. Kursumuz 6 hafta sonra sona erecek ” dedi.

 

4-6 YAŞINDAKİLERE KUR’AN KURSU AÇILIYOR

Çerkezköy Müftülüğü olarak bu yıl 4-6 yaş grubu çocuklara kuran kursu açacaklarını ifade eden Tuna “ Mimar Sinan Kuran Kursunu bu yıl ilk defa 4-6 yaş grubu çocuklarımıza açacağız. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ederken sayın Kaymakamımız Metin Kubilay’ın onayının ardından pazartesi günü itibariyle aktif hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit Süren