Lüleburgaz'da Ak Parti basınla bir araya geldi

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Başkanı Cüneyt İleri, Tanıtım ve Medya Başkanı Nurullah Polat ve Lüleburgaz yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

SİYASET 18.09.2014 12:26:00 0
Lüleburgaz

KONGRE İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Lüleburgaz Kabalka Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Cüneyt İleri, AK Parti 5. Olağan Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İleri, "Milletin partisi, birliğin adresi olan AK Parti 27 Ağustos’ta Ankara’da 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni yapmıştır. Partimiz bu kongreyle yeni genel başkanını seçmiştir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu olmuştur. Olağanüstü kongremizde tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği Cumhurbaşkanı olan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilmiştir. 27 Ağustos’ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılmıştır" diye konuştu.

 

AK PARTİ MİLLETİN UMUDU OLARAK DOĞDU

Ak Parti İlçe Başkanı İleri, sözlerini şöyle tamamladı: "AK Parti milletin umudu olarak doğdu. Partimizi 2001’de kurduğumuzda ülkemiz her alanda mahrumiyetler ve krizler içindeydi. Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahkum edilmişti. Biz milletin bize verdiği güçle her bir soruna el attık. Bugüne dek başkalarının 'Yapılamaz' dediği birçok büyük icraatı gerçekleştirdik. Hayalleri gerçek yaptık.  Yıllardır bitirilemeyen projeler bitti. Ekonomimiz büyüdü. Türkiye ilklerle tanıştı.  AK Parti olarak siyaseti güçlendirdik ve itibar kazandırdık. Demokrasinin önündeki engelleri kaldırdık. İnsan hakları ve özgürlükleri genişlettik. Üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçtik. Çözüm süreciyle, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi perçinledik. Güven ve istikrar ortamını koruduk. Dünyada ülkemizi saygın, etkili ve güçlü bir konuma getirdik. Artık Türkiye yardım alan değil, yardım veren bir ülkedir. Türkiye bugün dünyanın her yerinde mazlum ve mağdurun yanındadır. Demokrasi, refah ve açıklık ilkelerimizle model olduk. Bu 12 yılda bize karşı birçok kumpaslar kuruldu engeller çıkarıldı, darbe teşebbüsleri oldu. Biz, milletimizin gücüne dayanarak bütün bu girişimleri bozguna uğrattık.  Bizim davamız milletimize layık olduğu demokrasiyi, refahı, gücü ve dünyada saygınlığı kazandırmaktır. Bunun için Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 için büyük hedefler koyduk. O ufka doğru bütün sevdamızla, gücümüzle, gayretimizle yürüyoruz"

 

Haber Merkezi