Süs havuzları elden geçirildi

Kırklareli Belediyesi tarafından kent merkezinde bulunan süs havuzlarının bakım ve genel temizlikleri yapıldı.

GÜNDEM 18.09.2014 11:55:00 0
Süs havuzları elden geçirildi

 Kırklareli Belediye Başkan Vekili Fettah Aygün, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun talimatları doğrultusunda kent merkezinde bulunan süs havuzlarının bakım ve genel temizlik çalışmalarının yapıldığını belirtti.

 

SÜS HAVUZLARININ BAKIM VE TEMİZLİĞİ YAPILDI

Süs havuzlarıyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Vekili Fettah Aygün, “Kırklareli Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun talimatları ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, park ve bahçelerin yanı sıra süs havuzlarının da temizliğini yapıyor. Yosunlaşan taşlar yıkanıp, içindeki bulanık suyun aktarıldığı havuzlar temizleniyor. Kırklareli’de genel bakım ve temizlik çalışmalarının yapılmadığı süs havuzu kalmayacak” dedi.

 

SÜS HAVUZLARINA ÇÖP ATMAYIN

Vatandaşların daha duyarlı davranarak, süs havuzlarına çöp atmamalarını isteyen Başkan Vekili Fettah Aygün, “Ekiplerimiz gece gündüz Kırklareli için çalışmalarınısürdürüyor. Vatandaşlarımızdan ricamız Kırklareli’de bulunan süs havuzlarına çöp atmayıp, temiz tutmalarıdır” diye açıklamalarını tamamladı.

 

Haber Merkezi