Bahar'dan anlamlı ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı yarın kutlanacak olan Gaziler Haftası öncesinde Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Bahar, "Gazilerimizin başımız üzerinde yeri var" diyerek gönül aldı.

GÜNDEM 17.09.2014 17:37:00 0
Bahar

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar dün saat 14.30’da İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan İşçan, Ercan Erdoğan, Kamil Yiğit, Mustafa Karataş ve Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret ederek gaziler haftasını kutladı. Ak Partililer’i Derneğin Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler karşıladı.

 

GAZİLERİMİZİN BAŞIMIZ ÜZERİNDE YERİ VAR

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ziyarette yaptığı konuşmada vatan savunmasında gazilerin önemli rol oynadığını belirterek, “Gazilerimizin başımız üzerinde yeri var” dedi. Başkan Reşat Bahar sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizler bu vatanı savunmada gazi olan kişilersiniz.Sizlere her türlü kolaylıklar getirilmesi lazım.İnşallah yaşam koşullarınızda iyileştirilecek.Gazilerimizin başımız üzerinde yeri var.Sizlere ne yapsak azdır. Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıranı Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan,Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Aziz milletimizin Atatürk’e şükran ve minnetin  ifadesi olarak 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül tarihi ‘Gaziler Günü’ olarak kabul edilmiştir. Kısaca Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri gazilerimizdir.”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan Bahar ve yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN