Mandalı şampiyonları altınla ödüllendirdi

Türkiye Kick Box Şampiyonası'nda dereceye giren Değirmenci Spor Kulübü antrenörü ve sporcuları Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından altınla ödüllendirildi.

SPOR 17.09.2014 17:35:00 0
Mandalı şampiyonları altınla ödüllendirdi

Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Kick Box Şampiyonası’nda Kapaklı’yı ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü ve sporcuları, dün saat 14.30’da Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

RAKİPLERİNİZ OLMAZSA SİZLER DE OLMAZSINIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Türkiye Kick Box Şampiyonası’nda Full Kontakt kategorisinde 81 kiloda şampiyon olan Serhat Değirmenci ile K1 kategorisinde 81 kiloda Türkiye 2’ncisi olan Ediz Dingil’i birer cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Sporun ‘Kardeşlik’ demek olduğunun altını çizen Başkan Mandalı, “Rakipleriniz olmazsa sizler de olmazsınız. Dolayısıyla başarı da olmaz. Bu nedenle rakiplerinizi birer arkadaş olarak görmelisiniz” diye konuştu.

 

TOPLAMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ

Kapaklı Belediyesi olarak başarılı sporcuları her zaman desteklediklerini ifade eden Başkan Mandalı, “Yalnızca bizim desteğimizle olmaz. Özel sektörün de bu kardeşlerimize sahip çıkması gerekmektedir. Çünkü toplama su ile değirmen dönmez. Biz, yıllarca belli imkanlar doğrultusunda spora ve sporcuya destek olmaya gayret ettik. Son çıkan yasa bizi bu konuda oldukça rahatlattı. Amatör sporcularımıza destek konusunda önümüzü açtı” dedi.  

 

GÜCÜMÜZÜN YETTİĞİ ÖLÇÜDE DESTEK VERECEĞİZ

Türkiye Kick Box Şampiyonası’nda Full Kontakt kategorisinde 81 kiloda şampiyon olan Serhat Değirmenci’nin 18 Ekim’de İspanya’da başlayacak olan Avrupa Şampiyonası’nda Kapaklı’yı, Tekirdağ’ı ve ülkemizi temsil edeceğine dikkat çeken Mandalı, “Belediyemize ihtiyaçlarınız dahilinde dilekçe ile başvurun. Biz de yasaların müsaade ettiği ve gücümüzün yettiği ölçüde destek verelim” ifadelerini kullandı.

 

GELİRLERİMİZ NEREDEYSE YARI YARIYA DÜŞTÜ

Kapaklı Belediyesi olarak spora ve sporcuya çok daha fazla yardımda bulunabilmeyi istediklerini kaydeden İrfan Mandalı, “Fakat maalesef, yerel seçimlerden önce verilen sözlerin hiçbiri gerçek olmadı. Belediyemizin gelirleri 3-4 milyon TL olacak diyorlardı. Fakat bugün gelirlerimiz neredeyse yarı yarıya düşerek 700-800 bin TL oldu. Bu durum yalnızca Kapaklı’da değil, 30 Büyükşehirin tüm ilçelerinde meydana geldi. Temennimiz bu yanlışlığın en kısa sürede düzeltilmesidir. Böylelikle bizler de hem asli görevlerimizi daha sağlıklı bir şekilde yapabilir, hem de sizler gibi başarılı sporcularımıza daha güçlü bir şekilde destek olabiliriz” dedi.

 

KARDEŞ BELEDİYE OLMAK İSTİYORUZ

Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci ise bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Başkan İrfan Mandalı’ya ve Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür etti. Türkiye Şampiyonu Serhat Değirmenci’nin menajeri ve tercümanlığını yapan Eleni Andreadou ise Yunanistan’ın Kavala şehrine bağlı Dimos Eleftheron Belediyesi’nin Kapaklı Belediyesi ile kardeş belediye olmak istediğini belirterek, “Başkanımız Filipos Anastasiadis’in selamlarını getirdim. Kendisi sizinle tanışmak ve Kapaklı ile kardeş şehir olmak istediklerini kaydetti” dedi. Başkan Mandalı da gerekli resmi yazışmaların başlatılması için talimatı vereceğini ifade etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ