1911'den Fevzipaşa'ya oyuncu desteği

1911 Çerkezköyspor kadrosunda yer bulamayan oyuncularını 'Kardeş kulüp' olarak seçtiği 2. Amatör Lig takımlarından Fevzipaşaspor'a verme kararı aldı. 1911 Çerkezköyspor Başkanı Mu

SPOR 16.09.2014 19:15:00 0
1911

1911 Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın takım kadrosunda yer alamayan futbolcuların değerlendirilmesi ve kendilerini daha da geliştirmeleri için ilçede ‘Kardeş kulüp’ olarak seçtikleri 2. Amatör Lig’de mücadele eden Fevzipaşaspor Kulübü’ne vereceklerini belirtti.

 

KARDEŞ KULÜP FEVZİPAŞASPOR

1911 Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın Fevzipaşaspor’a yaptıkları destekle ilgili olarak, “1911 Çerkezköyspor olarak takımımız kadrosunda yer bulamayan oyuncularımızın körelmemesi ve de kendilerini daha iyi geliştirmeleri için 2. Amatör Lig’de mücadele veren ilçemiz takımlarından Fevzipaşaspor’a hem oyuncu takviyesi olarak hem de takımda yer bulamayan futbolcu kardeşlerimizin kendilerini daha iyi geliştirmeleri acısında veriyoruz. Bu aynı zamanda ileriki yıllar da takımımız açısından da iyi olacak. Çünkü bu kardeşlerimiz kendilerini geliştirmiş olacaklar.” açıklamasında bulundu.

 

HARUN CENGİZ FEVZİPAŞASPOR’A VERİLDİ

1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın, bu kapsamda ilk olarak Harun Cengiz’i Fevzipaşaspor’a verdiklerini belirtti. Başkan Narçın’ın iş yerinde bir araya gelen Fevzipaşaspor’un Antrenörü ve oyuncusu Hasan Barut, Harun Cengiz’i Fevzipaşaspor renklerine bağlayan imzayı kulübü adına Başkan Murat Narcın ve 1911 Çerkezköyspor yöneticilerinden Ahmet Sarı ve Engin Camcı ile protokol imzaladı. İmza sonrası Murat Narcın, “Genç oyuncumuz Harun Cengiz kaliteli bir oyuncu ancak şu an takım kadromuzda yer bulamamış olması nedeniyle faal futbol yaşamını sürdürmesi ve aynı zamanda da gençlerin önünü açmak için kendilerini çok daha iyi geliştirmek ve önümüzdeki yıl kendisinden istifade edebilme açısından ve Fevzipaşaspor’a güç katacağını da düşünerek verdik.”dedi.

 

1911 ÇERKEZKÖYSPOR’UN DESTEĞİNDEN MUTLULUK DUYUYORUZ

Fevzipaşaspor’un Antrenör Futbolcusu ve Takım Kaptanı tecrübeli oyuncu Hasan Barut’ta, “1911 Çerkezköyspor Kulübümüz bizi kardeş kulüp olarak seçerek gerek futbolcu desteği sağlaması gerek malzeme desteği sağlamasından son derece memnun ve mutluyuz. Takım kadrolarında yer bulamayarak boşta kalan futbolcuların faal futbol yaşamlarını sürdürmesi ve aynı zamanda kendilerini geliştirmesi bakımından bizlere verdikleri futbolculardan gerektiği gibi yararlanacağımız için çok mutluyuz. Ve 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Bize gelen futbolcu kardeşlerimiz kendilerini daha da geliştirmiş olarak takımlarına dönecek.”diye konuştu.

 

HARUN CENGİZ KÜTAHYASPOR’DAN ALINMIŞTI

1911 Çerkezköyspor isim değiştirmeden önce Veliköyspor olarak Harun Cengiz’i geçen yıl Kütahspor’dan transfer ettiklerini belirten yönetim kurulu üyesi Ahmet Sarı’da Harun Cengiz kaliteli bir oyuncu ancak geçirdiği bir sakatlık nedeniyle bir süre sahalardan uzak kaldı ve kendini yeni yeni toparlanmaya çalışıyor. Fevzipaşaspor’da kendini bulacaktır. Ve kısa süre içinde de eski güçünü ve kalitesini ortaya koyacak. Harun Cengiz aynı zamanda Kütahyaspor’a gitmeden öncede Velimeşespor’un takım kaptanı idi. Harun Cengiz kardeşimiz Fevzipaşaspor’a kısa zaman içinde güç katarak kendini kanıtlayacaktır. Bu oyuncumuzdan önümüzdeki yıl yararlanmak istiyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN