Süleymanpaşa'ya bina yapacak mimarlar inceleme yaptı

Tekirdağlı mimar Hakan Dölgen ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Bölümü öğrencileri, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi için yeni yapılacak hizmet binası ile Tekirdağ sah

GÜNDEM 16.09.2014 10:39:00 0
Süleymanpaşa

BİNANIN YAPILACAĞI YERDE İNCELEMEDE BULUNDULAR

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın karşıladığı mimar Dölgen ve öğrencileri yapılacak projelerle ilgili Başkan Eşkinat’tan bilgi alırken yapılabileceklerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ardından Tekirdağ sahilinde keşif yapmak üzere binadan ayrılan ekibe Başkan Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Mimar Ergün Güleryüz de eşlik etti.

Tekirdağ sahilinde yapılan incelemelerin ardından Süleymanpaşa Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yapılacağı otogar alanına gelen İTÜ Mimarlık Bölümü öğrencileri, otogar alanını içeriden ve çevresinden gezerek fotoğraflarını çekti.

İnceleme gezisinin ardından Başkan Eşkinat ile hatıra fotoğrafı çektiren mimar Hakan Dölgen ve öğrencileri, kısa bir süre içinde proje çizim önerileri ile tekrar döneceklerini belirterek Tekirdağ’dan ayrıldı.