Eşkinat okulları dolaştı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yeni eğitim ve öğretim sezonun açılmasıyla birlikte okulları dolaşarak, öğretmen ve müdürlerle görüştü, öğrencilere başarılar diledi.

EĞİTİM 16.09.2014 10:35:00 0
Eşkinat okulları dolaştı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Mustafa Özdemir ve Telat Akköse ile beraber 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Süleymanpaşa’da bulunan Tekirdağ İlkokulu, Safiye Osman Çeliker İlkokulu, Tuğlacılar Lisesi ve Fatih Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Başkan Eşkinat, “Yeni eğitim-öğretim yılının kazasız, belasız başarıyla geçmesini istiyoruz. Çocuklarımızdan hiçbir fedakarlığı esirgemeyen ve her an onların yanında olan ailelerimizi kutluyor, sevgili çocuklarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

 

Okul müdürleri ve öğretmenlerle sohbet ederek isteklerini dinleyen Başkan Eşkinat, okullardaki çalışmalara belediye olarak özel önem verdiklerini, her okula gerek bahçe düzenlemesi gerekse diğer konularda destek olmaya gayret gösterdiklerini belirtti.