Ev yemeği yemek isteyenler buraya

Çerkezköy' de yeni bir damak tadı ile hizmet verecek olan Doğa Pınarı Cafe&Restaurat önceki gün saat 16.30'da Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından hizmete açıldı. Gazi Osmanpaşa Mahallesi Ç

GÜNDEM 14.09.2014 16:45:00 0
Ev yemeği yemek isteyenler buraya

AKAY GİRİŞİMCİ KADINLARI KUTLADI

Açılışa katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’de her geçen gün girişimci iş kadınlarının artmasından memnuniyet duyduğunu belirterek, “Her geçen gün hızla büyüyen ilçemizde devamlı yeni yeni işyerlerinin de açılmasıyla istihdamda da bir çok kişiye iş imkanı yaratılması bizleri sevindiriyor. Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz Doğa Pınarı Restaurant’ın sahibi girişimci iş kadınlarımızdan biri olan Emine Öztürk’ü kutluyorum. Yeni işyerinin ilçemize ve Öztürk Ailesine hayırlı olmasını temennisiyle bol kazançlar diliyorum.”dedi.

 

TÜM YEMEKLERİMİZ EV YAPIMI VE ORGANİK

Doğa Pınarı Cafe&Restaurant Sahibi Emine Öztürk ise konuşmasında yeni açılan resturant hakkında bilgi verdi. İşletme sahibi Emine Öztürk,“Toplam 80 metre karelik dükkanımızda hizmet vereceğiz. İşyerimizdeki tüm yiyecekler tatlısından tuzlusuna kadar ev yapımı ve organiktir. Aynı zamanda çok farklı ve leziz damak tadına sahip olması da ayrı bir özellik taşımaktadır. İşyerimizin bir köşesini de otantik olarak hazırlayarak şark köşesi yaptık. Bu bölümde de keyifli yeme zekini tatmak isteyenler de bu bölümümüzde yemek yiyebilme imkanına sahiptir. İş yerimizde 3 personel ile hizmet vereceğiz. Bu gün bizim bu mutlu günümüzde yanımızda olarak mutluluğumuzu bizimle baylaşan başta Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere tüm konutlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Vahap Akay ile iş yeri sahibi Emine Öztürk işletmenin açılış kurdelasını birlikte kesti. Açılış sonrasında davetlilere, ev yapımı olana yiyeceklerden; akıtma, böğrek, kurabiye, irmik tatlısı, sütlaç ve kek ile meşrubat ikramı yapıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN