Başkan kötü örnek oldu!

Belediye çalışmalarını incelediği sırada yoldan geçen düğün konvoyunun önünü kesen Başkan Eşkinat, gelinle damada mutluluklar diledi. Buraya kadar her şey yolundayken Eşkinat'ın bir de bahÅ?

GÜNDEM 14.09.2014 11:47:00 0
Başkan kötü örnek oldu!

Çocukların para alabilmek için önünü kestiği düğün konvoyu bu kez bir belediye başkanı gelin ve damada ‘mutluluklar’ dilemek için kesiti ancak sonu ‘bahşişle’ bitince kötü örnek oldu. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Altınova Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarını incelediği sırada yoldan geçen bir düğün konvoyunun önünü keserek, çifte mutluluklar diledi.

Yolda durdurduğu düğün konvoyunda bulunan yeni evli çifte mutluluklar dileyen Başkan Eşkinat, çiftle sohbet etti. Konvoydan havlu ve bahşiş zarfını da alan Başkan Eşkinat bu hareketiyle yeni evli çifti ve konvoydakileri güldürdü. Bahşiş geleneğinin unutulmaması gerektiğini belirten Eşkinat, ancak bahşiş toplama geleneğinin trafikte tehlikelere yol açtığını da söylemeden edemedi.  Başkan Eşkinat trafikte seyir halindeyken çocuklara bahşiş verilmemesi gerektiğini, geleneklerin faciaya dönüşmemesi gerektiğini kaydetti.

 

Haber Merkezi