Gülerçin'den veli oryantasyonu

Gülerçin Eğitim Kurumları, ortaokul ve lisede okuyan öğrencilerinin velilerine yönelik oryantasyon programı gerçekleştirdi.

EĞİTİM 12.09.2014 10:50:00 0
Gülerçin

Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokulu ve Anadolu Lisesi Veli Bilgilendirme (Oryantasyon) Toplantısı gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının ardından Gülben Kıyıcıoğlu‘nun hazırladığı  keman dinletisi ile velilerin hoş zaman geçirmesi sağlandı.

Keman dinletisinin ardından Gülerçin Ortaokul ve Lise Müdürü Süleyman Sezgin okul hakkında bilgi verdi. Sezgin, şu başlıklar altında velilere bilgiler verdi: ‘2014-2015 Eğitim öğretim yılı ‘Günlük Zaman Çizelgesi’,  ‘Dersler ve etkinlikler hakkında bilgi’, ‘Veli toplantıları ve saatleri hakkında bilgi’, ‘Yıl içerisinde Rehberlik Servisi tarafından düzenlenecek olan aile ve çocuk konulu seminerler hakkında bilgiler’, ‘Kurumsal işleyiş hakkında bilgi’ (Veli ödev takip çizelgesi, okul giysileri, servis kullanımı, otopark kullanımı), ‘Yabancı dil politikası’

Daha sonra Gülerçin Okulu Müdür Yardımcısı Ömer Kürklü, velilere yönelik 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı ile ilgili beklenti ve hedefler hakkında bilgi verdi. Daha sonra ortaokul ve lise öğretmen ve personel kadrosu velilere tanıtıldı ve  velilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Son olarak veliler, sınıf öğretmenleri ile kendi sınıflarında görüşme yaptı.

 

Haber Merkezi