Çerkezköy Kent Konseyi yönetiminden Akay, AK Parti ve CHP'ye ziyaret

Bir süre önce yapılan seçimle Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Serkan Karagöz dün yönetimi ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

GÜNDEM 11.09.2014 18:09:00 0
Çerkezköy Kent Konseyi yönetiminden Akay, AK Parti ve CHP

İLK ZİYARET BAŞKAN AKAY’A

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı ve yönetimi dün saat 14.00’de ilk ziyaretini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a gerçekleştirdi. Başkan Akay Kent Konseyi Başkanı Karagöz ve ekibini kapıda karşıladı.

 

SİZİNLE ABİ KARDEŞ ÇALIŞMASI İLE ÇERKEZKÖY’E EN İYİ HİZMETİ YAPACAĞIZ

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ziyarette yaptığı konuşmada ziyaretin gecikmeli bir ziyaret olduğunu  belirterek, “Öncelikle siz değerli Belediye Başkanımıza görevinizde başarılar diliyoruz. Sizinle birlikte olmaktan da mutluyuz. Kent Konseyimiz belediye olarak sizi bir abi olarak gördüğünden sizinle  abi kardeş ilişkileri çerçevesinde Çerkezköy’e en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum.Çerkezköy Kent Konseyinde her kesimden insan var.her kez  burada gönüllü olarak çalışmaktadır. Sizinle birlikte Çerkezköy’e çok güzel hizmetler yapacağız.”dedi.

 

HEP BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap  Akay’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, “Hep beraber birlik ve beraberlik içinde sizinle güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Kent Konseyini önemsiyoruz. Belediye olarak ekonomik gücümüz nispetinde iyi işler çıkaracağımıza da inanıyorum.”dedi.

 

İKİNCİ ZİYARET AK PARTİ’YE

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve Kent Konseyi Yönetimi Başkan Akay’dan sonra ikinci ziyaretini AK parti Çerkezköy İlçe Teşkilatına gerçekleştirdi. Saat 14.30’da gerçekleşen ziyarette  Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Kent Konseyi olarak Çerkezköy’de hiçbir menfaat gözetmeksizin hizmet veriyoruz.Bu da gönüllülük esasına göre yapılıyor. Sizinle de işbirliği yaparak  daha güzel bir Çerkezköy için gereken çalışmayı yapacağız. İktidar partisi teşkilatı olarak sizlerin bizlere vereceğiniz destek bizlere güç verecek.”dedi.

 

PARTİ GÖZETMEKSİZİN ÇERKEZKÖY’ÜN DAHA İYİ NOKTAYA GELMESİNE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar’da ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, “Bir sanayi kenti olan Çerkezköyümüz’ün  geleceği için, çoluk çocuğumuzun geleceği için ne gerekiyorsa yapacağız. Çalışmalarımızı da hiçbir parti gözetmeksizin yapacağız. Çerkezköy’ün daha ileri gitmesi için bizlerde üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getireceğimizden emin olunuz. Çerkezköy hepimizin bu nedenle el birliği içinde yapacağımız çalışmalarla istenilen başarıyı birlikte daha iyi yakalayacağımıza inanıyorum.”dedi.

 

KENT KONSEYİNİN SON ZİYARETİ CHP İLÇE TEŞKİLATI OLDU

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Karagöz ve yönetimi AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan sonra günün son ziyaretini Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na yaptı. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’ndan Kent Konseyi heyetini CHP Çerkezköy Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir ve Kayyum Heyeti üyesi Alişan Tekin karşıladı. Serkan Karagöz,  Kent Konseyi olarak Hasan Demir’i  Kayyum Heyeti’ne çalışmalarında başarılar diledi. Karagöz, “Bu gün Türkiye Büyük Millet Meclisinde grubu bulunan siyasi partilerimizin ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyoruz. Kent Konseyi olarak amacımız Çerkezköy’ü el birliğiyle çok daha ileriye nasıl götürürüz diye düşünüyoruz. Bu amaçla Kent konseyimizi çok daha faal hale getirmek istiyoruz. Projelerimizi sizinle paylaşmak ve sizinde kent konseyine temsilci vermenizi istiyoruz .Çerkezköy’e bir tuğla daha fazla nasıl koyarız düşüncesiyle Çerkezköy’ü daha ileri nasıl götürürüz diyoruz. Biz sizlerle birlikte Çerkezköy’ü daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. Ankara’dakiler ne yaparsa yapsın onlar bizi ilgilendirmiyor. Biz Çerkezköy için tüm siyasi parti ilçe teşkilatlarımızla burada birlik ve beraberlik içinde çalışarak Çerkezköy’ü çok daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum.”dedi.

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

CHP Çerkezköy Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir önce ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti daha sonra, “Öncelikle sizi de tebrik ediyoruz. Yeni dönem  size iyi süreç yaşatacak. CHP olarak biz üzerimize düşeni yapacağız. Kent konseyleri bulunduğu yerlerde iyi bir kent oluşumu için görevlerini en iyi şekilde yapıyorlar. Belediye, Siyasi Partiler ve Kent Konseyi üçlüsü olarak yapılacak çalışmalar elbette ki o kenti çok daha ileriye götürecektir. İlçemiz güçlü bir sanayi bölgesi bu nedenle İlçemizin bu günkü durumundan çok daha ileri seviyelere gelmesini bizlerde arzu ediyor ve bu yönde çalışıyoruz. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak Kent Konseyimize ilçe yönetimi, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız olarakta gereken destek verilecek.50 İlden büyük olan ilçemizi el birliğiyle bizlerde çok daha iyi noktaya getireceğimize inanıyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN