Bayanlar Başkan Uyan'a teşekküre geldi

Marmaraereğlisi'nin Yeniçiflik Mahallesi bayanları önceki gün belediyenin yaptığı çalışmalardan memnunluk duyduklarını ve belediyenin iyi işlere imza attığını belirterek Belediye Başkanı

GÜNDEM 11.09.2014 13:05:00 0
Bayanlar Başkan Uyan

BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ

Ziyaret sırasında Başkan İbrahim Uyan ile bir süre görüşen Yeniçiftlik Mahallesi bayanları daha sonra Başkan Yardımcısı Fehmi Duman’ı da ziyaret ettiler. Yeniçiftlik  İlyasın Tepesi mevkiinden geldiklerini belirten bayanlardan Ayşe Hepgüler, “Yazlık aldığımıza pişman olmuştuk. Seçimlerden sonra bu pişmanlığımız yerini memnuniyete bıraktı. Başkanımız İbrahim Uyan’dan Allah razı olsun” dedi.

 

UYAN GELDİ SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Başkan Uyan’a bazı taleplerini de dile getiren bayanlar her yıl günlerce su kesintisi olan Yeniçiftlik’de bunu defalarca dile getirmelerine rağmen, o dönemin belediye başkanı tarafından bir çözüm bulmadığını ancak Uyan’ın iş başına gelmesiyle birlikte sorunların çözülmeye başladığını belirttiler. Bayanlar, “Yaz aylarında en büyük sıkıntımız su konusundaydı. Ne yaptıksa su kesintisini engelleyemedik. Müracaat etmediğimiz yer kalmamıştı. Ama şimdi görüyoruz ki; bu işin çözümü Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın yeniden seçilmesinden geçiyormuş. İyi ki Başkan İbrahim Uyan seçildi. Aksi takdirde daha çok susuz yaz ayları geçirebilirdik” dedi.

 

Haber Merkezi