Kamu-Sen Malkara'ya temsilcilik açtı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Türkiye Kamu-Sen Malkara İlçe Temsilciliği törenle hizmete açıldı.

GÜNDEM 11.09.2014 11:34:00 0
Kamu-Sen Malkara

Türkiye Kamu-Sen Malkara Temsilciliği Bürosu açılışına Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkan Yardımcısı Hülya Ertan, Tekirdağ Eğitim Sen İl Temsilcisi Muzaffer Doğan, Tekirdağ Eğitim Sen Temsilcisi Ali ihsan Günay, Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şube Sekreteri Kamuran Varma, Türk Emekli Sen İl Temsilcisi Fehmi Saraç, Türk Eğitim Sen Malkara Temsilcisi Erdoğan Er, Türk Emekli-Sen Temsilcisi Saim Bastık ve Türk Eğitim Sen emeklileri katıldı.

 

MALKARA’DA KAMU-SEN GÜÇLENECEK

Türkiye Kamu-Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Muzaffer Doğan açılışta yaptığı konuşmada, “Türkiye Kamu-Sen İlçe Temsilciliğimiz bir araya gelişlerde inanıyorum ki bir anahtar rolü oynayacaktır. İnşallah Malkara’da Kamu-Sen daha da güçlenecektir. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Türkiye Kamu-Sen emeklisiyle, çalışanıyla 2 milyon memurun olduğu ülkede 500 bin üyeyi geçmiş durumdadır. Bu durum Malkara’ya şöyle yansıyacaktır; sosyal faaliyet, örgütlülük, Malkara’nın geleceği için, fikir beyanı için yansıyacağından çok ümitliyiz. Ben Sayın Belediye Başkanıma ve kıymetli misafirlere çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

 

MALKARA’YA HAYIRLI OLSUN

Açılışa katılan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise, ”Biz her zaman toplumun her kademesinde çalışan ve yaşayan vatandaşlarımızın örgütlü bir yapıda olmasını istiyoruz. Örgütlü yapılar sesi daima daha çok arttırır ve seslerin yetkililere daha kolay duyulmasını sağlar. Bu yüzden böyle bir olaya öncülük ettiğiniz için sizleri de tebrik ediyorum. İnşallah Malkaramız ve Malkara’da yaşayan vatandaşlarımız için güzel bir örgütsel sendika mücadelesi olur. İnşallah hak ettiğiniz sendikal haklarınıza da en yakın zamanda kavuşursunuz” dedi.