SİTESPOR DÖRT DÖRTLÜK

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Site Spor, 2. Hazırlık maçında Çorlu Kültür Spor'u 4-0 yenerek yeni sezon öncesi umut verdi.

SPOR 10.09.2014 17:30:00 0
SİTESPOR DÖRT DÖRTLÜK

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Site Spor,  ikinci hazırlık maçında Çorlu Kültür Spor ile Kapaklı Şehir Stadında karşılaştı. Site Spor karşılaşmadan 4-0 galip ayrılarak yeni sezon öncesi umut verdi.

 

MAÇIN ÖZETİ

Karşılaşmaya Mert-Özgür-Mert-Mertcan-Onur-Semih-Fevzi-Çağdaş-Mert-Türker-Doğu ilk onbiri ile çıkan kırmızı şeytanlar, müsabakaya tutuk başladı. Ilk on dakika karşılıklı ataklarla geçilirken , Site Spor kalesindeki tehlikeyi kalecisi Mert ile önledi. Kalesinde yaşadığı tehlikenin ardından toparlanan Site Spor, oyuna ağırlığını koymaya başladı. Fevzi sağ taraftan Mert’in önüne mükemmel bir pas attı. Topu kontrol eden Mert düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi.

Türker ve Doğuyla etkili olmaya başlayan Site Spor ilk yarıda başka gol bulamayınca ilk yarı 1-0 sonuçlandı.

 

İKİNCİ YARI AÇILDI

Ikinci yarıya hızlı başlayan Site Spor, Fevzi’nin defansın arkasına attığı topla buluşan Türker’in topu ağlara bırakmasıyla skoru 2-0 getirdi. İkinci yarıda oyunun tek hakimi olan kırmızı şeytanlar Doğu ve Semih’in ayağından bulduğu gollerle maçı 4-0 kazanmasını bildi. İkinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrılan Site Spor, genç kadrosu ile ligde ses gitirecek gibi görünüyor.

Karşılaşma sonunda maçla ilgili açıklamalarda bulunan Site Spor yöneticisi Elmas Tarcan “Her iki kulübü de tebrik ederim. Dostça bir müsabaka oldu. Eksiklerimiz var ama iyi yoldayız. Sporcularımız birbirlerine alıştıkça daha da iyi olacağız.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN