Gümüşhacıköy'lüler piknik şöleninde bir araya geldi

Kapaklı Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri Dayanışma Derneği bu yıl 5.'sini düzenlediği geleneksel Piknik Şöleni'nde üyelerini bir araya getirdi. Önceki gün Kapaklı'nın po

GÜNDEM 8.09.2014 17:22:00 0
Gümüşhacıköy

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRİYORUZ

Kapaklı Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri Dayanışma Derneği Başkanı Tuncay Karaağaç, şölende yaptığı konuşmada bu yılda beşincisini gerçekleştirdikleri piknik şöleninin ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karaağaç şunları dedi: “Bu yıl 5.’sini gerçekleştirdiğimiz piknik şölenimize yoğun katılım gösteren tüm hemşerilerime ve şölenimize katkı ve destek veren iş adamlarımıza teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi acısından önemli olduğunu düşündüğümüz bu etkinlikte yine bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bizler doğup büyüdüğümüz yerlerin gelenek ve göreneklerini yaşattığımız Kapaklı ilçesinin daha ileri seviyelere gelmesi için bizlerde elimizden gelen çabayı ve gayreti gösteriyoruz. Bizlerinde katkısıyla Kapaklı ilçemiz ileriki yıllarda daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bu nedenle Kapaklı’nın gelişmesi için herkes elinden gelen gayreti ve çabayı göstersin.”dedi.

 

KARDEŞLİĞİN GÜZEL BİR GÖSTERGESİ

Piknik şöleninde konuşan Dr.İsmail Doğaroğlu, düzenlenen bu piknik şöleninin birlik ve beraberliğin olduğu kadar kardeşliğinde çok güzel bir göstergesi olduğunu söyledi. Dr. Doğaroğlu, Bu gün bu piknik şöleninde Gümüşhacıköylüler dışında bir Mersinli olarak benim gibi bir çok davetlinin de sizlerle birlikte olması ülke insanımızın ne kadar birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve ayni zamanda da kardeşliğimizin bir göstergesi olduğunun kanıtıdır. Dinimiz, ırkımız dilimiz ne olursa olsun bizler bu vatanın evlatları olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşayacağız ve bizim bu birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi hiçbir güç yok edemeye gücü yetmeyecektir. Biz her zaman birlik ve beraberlik içinde kardeşçe ilelebet birlikte yaşayacağız. Bu günde bana konuşma fırsatı verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu şölen kardeşliğin çok güzel bir göstergesi.”dedi.

 

ŞÖLENE SANATÇILAR RENK KATTI

Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri Dayanışma Derneği’nin 5. Piknik Şöleni’nde sahne alan ses sanatçıları Zafer Kara, Sevil Yüksel ve Serap Ertekin, Hüseyin Uğurlu, Grup Doa, canlı müzik eşliğinde seslendirdikleri sevilen şarkı ve türküler ile şölene katılanları coşturdu. Sanatçıların türküleriyle coşan Gümüşhacıköylüler gün boyu halaylar çekti ve yörelerine has oyunlar oynadılar. Piknik sonunda da Keyifli bir gün geçirmenin mutluluğu içinde evlerine neşe içinde döndüler.

 

AMASYA’DAN GETİRİLEN ELMALAR AĞALARA SATILDI

Piknik Şöleninde meşhur Amasya Elma’sı da derneğe gelir amacıyla satışa sunuldu. Havzalılar Dernek Başkanı Bayram Dağlı, Bafra Güreşler Ağası Zafer Çalışkan, Ordulular Piknik Ağası Harun Bek ile dr. İsmail Doğaroğlu’nu 300 TL’den birer kasa Amasya elması satıldı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri dayanışma Derneği 5. Piknik Şöleninde Dernek Başkanı Tuncay Karaağaç ve dernek yönetimi başta olmak üzere, Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı ve Dedesi Sinan Boztepe, Kapaklı Sakatlar Dernek Başkanı Hayati Çakan, Kapaklı MHP İlçe yönetimi, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Binali Etyemez, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Salih Bezgin, Kapaklılı İş adamları ve Piknik Şöleni sponsorları Osman Durmuş, Arif Karlı, Bayram Dağlı, Zafer Çalışkan ve Harun Bek,Dr. İsmail Doğaroğlu, Dr. Funda Doğaroğlu ve yüzlerce Gümüşhacıköylüler katıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN - Foto: Gökhan YILMAZ