Kapaklıspor ikinci devre açıldı

Geçtiğimiz sezon Sitespor'un ardından sezonu ikinci sırada tamamlayarak yeni sezonda Süper Amatör Ligde mücadele etmeye hak kazanan Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Hafta

SPOR 7.09.2014 14:41:00 0
Kapaklıspor ikinci devre açıldı

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kapaklıspor önceki gün de 1.Amatör Küme ekiplerinden Fevzipaşspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında ilk devreyi mağlup kapatan Kapaklıspor ikinci devre Yasin, Oğuzhan ve Galip’in ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmasını bildi.

 

FEVZİPAŞASPOR ÖNE GEÇTİ

Önceki gün Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takım da galibiyet için çıktı. Kapaklıspor’da yeni transferler ilk onbirde yer aldı. Karşılaşmaya her iki takım da etkili başladı. Kapaklıspor ilk dakikalarda sağ kanattan etkili bir hücum geliştirerek ileride gol aradı. Fevzipaşaspor ise ilerleyen dakikalarda kontra ataklar geliştirerek Kapaklıspor kalesinde etkili oldu. Sağlı sollu ataklarını sürdüren konuk ekip Fevzipaşaspor ilerleyen bölümlere doğru bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Karşılaşmada mağlup duruma düşen Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik golü için yüklenmeye çalıştı. Fevzipaşaspor ise katı bir savunma yaparak gelişen Kapaklıspor ataklarında hata yapmadı. Kapaklıspor ilerleyen bölümlerde yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekip Fevzipaşaspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı.

KAPAKLISPOR BERABERLİĞİ BULDU

Karşılaşmanın ikinci devresinde oyuncu değişiklikleri yapan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Rakip defansı bunaltan Kapaklıspor ilerleyen bölümlere doğru Yasin’in şık golü ile beraberliği yakaladı. Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecanda arttı. Kapaklıspor bulduğu morali iyi değerlendirerek galibiyet golünü aradı. Fevzipaşaspor ise ilk devreye nazaran etkili bir oyun ortaya koyamadı.

İKİNCİ DEVRE AÇILDI

Rakip kaleyi bunaltan Kapaklıspor ataklarını sıklaştırdı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Oğuzhan düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u öne geçirdi. Gelen galibiyet golü ile birlikte Kapaklıspor rahatladı. Fevzipaşaspor ise kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kanatlardan etkili gelen Kapaklıspor’da Galip düzgün bir vuruş gerçekleştirerek farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

“HAZIR HALE GELECEĞİZ”

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz “ Yeni sezon hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyor. Hazırlık karşılaşmasında ise 1.Amatör Küme ekiplerinden Fevzipaşaspor ile karşı karşıya geldik. Rakibimiz karşısında ilk devre kötü bir oyun ortaya koyduk. Konuk ekip bulduğu golle ilk devreyi önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise oyuna iyi organize olarak goller bulduk. Karşılaşmanın ikinci devresinde üç gol bularak karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmasını bildik. Oyuncularımızın hepsini kutluyorum. Yeni sezona kadar hazır hale gelmeyi hedefliyoruz” dedi.

Haber/ Gökhan YILMAZ