Güvenbir'in 2'nci yılını kutladı

Güven Bir Ortak Sağlık Birimi (OSGB) kuruluşunun 2'nci yılını çalışanlarıyla birlikte Business Otel'de düzenlenen bir programla kutladı. Kutlama programına, Güven Bir OSGB'nin Genel Müd?

GÜNDEM 7.09.2014 12:57:00 0
Güvenbir

Güven Bir Ortak Sağlık Birimi kuruluşunun 2’nci yılını Business Otel’de düzenlenen yemekli müzik eğlence programı ile kutladı. Yıldönümü kutlamasına katılan davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi

 

 

5 KİŞİYLE BAŞLADIK 31 KİŞİ OLDUK

Gecede davetlilere yönelik bir konuşma yapan Güven Bir OSGB’nin Genel Müdürü Dr.Ali Çolak, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz yıldönümü kutlamamıza hepiniz hoş geldiniz. Güvenbir OSGB olarak Temmuz 2012 yılından beri hizmet veriyoruz. 5 kişilik çalışan kadrosu ile başlayan maceramız bugün 4 A sınıfı iş güvenliği uzmanı, 5 C sınıfı iş güvenliği uzmanı, 11 işyeri hekimi ve ofis çalışanları olarak 31 çalışana ulaşmış durumdayız” dedi.

 

 

GÜVENİLİR MARKA OLDUK

Güven Bir’in Faaliyetleri hakkında bilgiler veren Genel Müdür Dr. Ali Çolak, şunları kaydetti: “Geçtiğimiz yıl altmış firmaya hizmet verirken bu  yıl 250 firmaya hizmet veriyoruz. Bu büyümede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür etmek istiyoruz. Güvenbir Trakya’da güvenilir bir marka olmuştur. Önümüzde ki yıl hedefimiz çalıştığımız firma sayısını 400’e çıkarıp ilkelerimizden ve yaptığımız için doğruluğundan taviz vermeden büyümektir. Kurulduğumuzdan bu güne kadar iş sağlığı ve iş güvenliğine gereken özenin gösterilmesi için tam destek bilinciyle hareket ettik. Doktorlarımız, mühendislerimiz ve diğer personellerimizin emeği ve kaliteli hizmet anlayışımız ile bugünlere geldik. 2012 yılında yürürlüğe giren iş sağlığı ve iş güvenliği yasasının ardından, Trakya bölgesinde yaşanan iş kazalarındaki azalmaya başladı. Çıkan yasanın ardından kurulan OSGB’ler sayesinde iş kazalarında önemli ölçüde iyileşmeler sağlandı. Trakya bölgesini ele alacak olursak yasa çıkmadan önce ve 2012 yılında yasa çıktıktan sonraki iş kazası rakamlarını karşılaştırdığımızda yüzde 53’lük bir azalma yaşandığını görüyoruz. Umut ediyorum ki, firmalarla yapacağımız başarılı işbirlikleri sayesinde yaşanan iş kazaları rakamları daha da azalsın”

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Genel Müdür Çolak’ın konuşmasının ardından geceye katılan davetliler müzisyenler Carlos Murat ve Tabak Ahmet’in çalıp söylediği şarkılarla gönüllerince eğlendi. Güven Bir OSGB’nin Genel Müdürü Dr. Ali Çolak, Özel Opitmed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan, Özel Opitmed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Recep Çalışkan personel ile birlikte oyun havalarına eşlik etti, çiftetelli ve halay çektiler.

Haber/Ahmet Kılavuz