MHP'nin yeni yönetiminden engellilere tanışma ziyareti

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi'ne ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında dernek hakkında bilgi alan Yusuf Çetin, engellilere her türlü desteği verme s

GÜNDEM 5.09.2014 16:37:00 0
MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’ni ziyaret etti.

 

30 ÜYEMİZ VARDI ŞİMDİ 140 OLDU

Önceki akşam saat 20.00’de gerçekleştirilen ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyaretten ötürü Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatına teşekkür eden Kapaklı Sakatlar Derneği Başkanı Hayati Çakan, “Kapaklı Şubesi olarak üyelerimizi bir arada toplamaya çalışıyoruz. 5 ay önce derneği aldığımızda 30 üyemiz vardı. Şimdi ise 140 üyemiz bulunuyor. Özürlülerin derdinden özürlü anlar. Bizler üyelerimize elimizden geldiğince destekte bulunmaya çalışıyoruz” dedi.

 

ÇAKAN SİTEM ETTİ

Kapaklı’da bulunun siyasetçilerin ve kurumların kendilerini yalnız bırakmasına sitem eden Çakan “Geçtiğimiz haftalarda Ülkü ocakları ziyaretimize gelmişti. Seçimlerde ise bazı partililer geldi ama o gün bugündür kimse kapımızı çalmadı. Ben buradan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür etmek istiyorum. Her sıkıntımızda ve talebimizde bizlere ellerinden geldiğince katkı veriyordu. Dernek olarak seçimlerden önce 4 katlı yaşam evinin sözünü Başkanımızdan almıştık. Bizlerde taşların yerine oturmasını bekliyoruz” diye konuştu.

 

HAYIRSEVERLER YARDIM EDİYOR

Sanayi kenti olan Kapaklı’da bulunan fabrikalarda insanların sakat kalma olasılığının fazla olduğunu kaydeden Çakan  “Her gün fabrikalarda sakatlık geçiren vatandaşlarımız derneğimize katılıyorlar. Kimse sakat kalmayı istemez. Bizlere bu zamana kadar sorunlarınız var mı diyen kimse çıkmamıştır. Geçtiğimiz günlerde birkaç hayırsever kurum ve vatandaşlarımız derneğimize bilgisayar ve klima kazandırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

İKİ AYDIR GÖREVDEYİZ

Kurum ziyaretlerinin ardından derneklere ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin “Bizde yönetim kurulu olarak iki ay önce atama ile geldik. Parti olarak Kapaklı’ya yeni bir ivme kazandırmak istiyoruz. Göreve geldikten itibaren kurumlarımıza gerekli tanışma ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Daha sonra ise derneklerimizi ziyaret edip sorunlarını bire bir dinlemek istedik” açıklamasında bulundu.

 

ÇETİN ENGELLİLERE DESTEK SÖZÜ VERDİ

Herkesin birer engelli adayı olduğunu kaydeden Çetin, “Kimin yarın ne olacağı belli değildir. Siyasi parti gözetmeksizin her partinin Kapaklı Sakatlar Derneğine ziyaret gerçekleştirmesi ve engelli vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemesi gerekiyor. Bizler Kapaklı’da muhalefet partisiyiz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın derdini dinleyip sorunların çözümüne yönelik politikalar üretmek istiyoruz. Engellilerimiz için gerçekten faydalı bir şeyler yapmamız gerekiyor. Parti olarak herkese eşit mesafedeyiz. Engellerimize her türlü desteği de vereceğiz. ”diye konuştu.

 

Haber / Gökhan YILMAZ