SOYADINA BAKMAYIN O ŞANSLI

Çerkezköy'de 9 yıldan buyana Milli Piyango'nun seyyar bayiliğini yapan İsmail Garip, tam üç kez 2 milyonun üzerinde ikramiye çıkan bilet sattı.

GÜNDEM 5.09.2014 16:20:00 0
SOYADINA BAKMAYIN O ŞANSLI

Çerkezköy’de dokuz yıldan buyana seyyar Milli Piyango bayiliği yapan İsmail Garip, soyadı gibi ikramiyeye garip bir bayii olmadı. 9 yılda tam üç kez 2 milyon TL üzerinde ikramiye çıkan biletin satışını gerçekleştiren Seyyar Bayii İsmail Garip, defalarca da 100 bin TL’nin üzerinde ikramiye kazanan bileti sattı.

 Her gün Atatürk Caddesi’nde Atatürk İlkokulu karşında açtığı seyyar tezgahında Milli Piyango ve Kazı Kazan kartı sattığını anlatan İsmail Garip daha uzun yıllar Çerkezköy’de şans dağıtmak istediğini söyledi. İsmail Garip dokuz yıldır aralıksız olarak sürdürdüğü seyyar Milli Piyango Bayiliğinde bu güne kadar sattığı biletlerde 3 adet iki milyonun üzerinde ikramiye çıktığını ve bunun yanı sırada bir çok 100-200-250-400 ve 500 bin lira ikramiye çıktığını ve bunların çoğununda çeyrek biletlere çıktığını söyledi. Garip, “İşimi severek yapıyorum. Özellikle sattığım biletlerden ihtiyaç sahibi kişilere para çıkması beni çok daha mutlu ediyor.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN