Yurdakul hacı adaylarını yolcu etti

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ve Celal Yılmaz ile birlikte ilçeden kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarını yolcu etti.

GÜNDEM 5.09.2014 16:18:00 0
Yurdakul hacı adaylarını yolcu etti

Diyanet İşleri Başkanlığının İstanbul 8. Kafilesiyle Hacca gidecek olan Malkaralı hacı adayları için Hacı Leman Camii'nde düzenlenen uğurlama törenine katılılan Yurdakul, kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına ‘Allah kabul etsin’ dileğinde bulundu. 28 kişinin hac görevini yerine getirmek üzere kutsal topraklara yapacağı yolculuk için düzenlenen uğurlama töreninde Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul hacı adaylarına iyi yolculuklar dileyerek, hac vazifelerinin hayırlı olmasını temenni etti.

 

100. Yıl Parkı’nda incelemede bulundu

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, hacı adaylarını yolcu ettikten sonra 100. Yıl Parkı’nda botanik bahçe çalışmalarını inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ile birlikte saat 17.00'de 100. Yıl Parkı’na giderek mini hayvanat bahçesi ve botanik bahçe projesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yurdakul ile Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı yapılan çalışmaların son durumu hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Çiler Şenel Bilsel'den bilgi aldı. Başkan Ulaş Yurdakul, çalışmaların kısa sürede bitirilmesi için gereken tirizliğin de gösterilmesini istedi.

 

Haber Merkezi