KUBİLAY HER OKULA KARNE VERECEK!

Yeni eğitim ve öğretim sezonu öncesinde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, okul müdürleri ile her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim toplantısında bir araya geldi.

EĞİTİM 4.09.2014 19:54:00 0
KUBİLAY HER OKULA KARNE VERECEK!

EĞİTİM MASAYA YATIRILDI

Dün saat 14.00’de Çerkezköy Mesleki Eğitim Merkezinde  Kaymakam Kubilay başkanlığında yapılan toplantıya Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Şube Müdürleri İrfan Danışmaz ile Abdullah Nair, Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık  Müdürü Recep Demirbağ, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, Çerkezköy Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Vedat Can Memiş,Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ve Çerkezköy’de eğitim ve öğretim veren okulların müdürleri katıldı.

 

ÖNCELİKLİ MESELEMİZ EĞİTİM

2014-2015 Eğitim çalışmalarını planlama toplantısında konuşan Kaymakamı Metin Kubilay, “Her zaman belirttiğimiz gibi en esaslı meselemiz eğitimdir. Eğitim önceliğimiz olunca da her nefes alışverişimizde bu sorumluluğu hissediyoruz. Omuzlarımızda ciddi bir sorumluluk var. Çocuklarımızın geleceği bizler için ciddi bir konudur. Bugün burada okullar başlamadan önce eğitim ve öğretime hazırlık toplantısı yaparak buna verdiğimiz ehemmiyeti görmüş oluyoruz” dedi.

 

OKULLAR BAŞARIYA GÖRE KARNE ALACAK

Öğrencilerin sınavlarda üstün performans göstermesi ve başarılı olması kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Kubilay “ Çocuklarımız sizlere emanettir. O yüzden çocuklarımızı ailesine ve topluma karşı sorumlu birer yetiştirmek hepinizin görevidir. Onlara kişiliklerinin oluşması için mevzuat çerçevesinde yapacaksınız. Bu yıl yeni uygulama yapacağız. Bu yıl her okulumuzun başarı karnesi olacak. Okula gittiğimizde Standard bir form olacak ve alınan puanlar sportif başarıları tek tek not edilecektir. Başarı tatlıdır ama ter kokar. Ona göre hazırlamayız. Başarılı olmak istiyorsak hep beraber daha yoğun bir şekilde çalışmamız gerekiyor” dedi. Kaymakam Kubilay, toplantının sonunda eğitimle ilgili hazırladıkları bazı projeleri eğitimcilerle paylaştı. Kubilay  “Kaymakamlı k bünyesinde yetenekli personellerimizin katılacağı proje ofisi açmayı planlıyoruz 

 

Haber / Seyit SÜREN