Bir haftada 40 kilometre yol yapıldı

Marmaraereğlisi Belediyesi elverişli hava şartlarını da fırsat bilerek aralıksız yol yapımlarına devam ediyor. Son bir hafta da 40 kilometre yol yapıldı.

GÜNDEM 3.09.2014 17:29:00 0
Bir haftada 40 kilometre yol yapıldı

 SICAK ASFALT YAPILIYOR

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Ekibi ara vermeden yol yapım işlerine devam ediyor. ağırlıklı olarak satı kaplama gerçekleştiler ekipler, sultanköy, Bağlar yolu, Mezarlık yolu, Yeniçiftlik gibi bölgelerde ihtiyaç olan yerlere satı kaplama ve sıcak asfalt yaptılar.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER 

Yeniçiftlik 19 Mayıs Caddesine bağlanan tüm arayolların yapımını bitiren ekipler bu bölgede 20 kilometrelik satı kaplama ve 10 kilometrelik sıcak asfalt yapımı gerçekleştirdiler. Sultanköy'de de 7 kilometrelik satı kaplama yapan Fen İyleri ekibi diğer bölgelere de toplam 3 kilometrelik yol yapımı gerçekleştirerek geçtiğimiz haftayı 40 kilometre yol yapımı ile kapadılar. Halen çalışmalarını sürdüren Marmaraereğlisi Fen İşleri Ekipleri ihtiyaç olan bölgelerin yol yapımlarına devam ediyor. Yolların yapıldığını gören vatandaşlar ise öncelikle olarak toz ve çamurdan kurtuldukları için Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a teşekkür ettiler.

 

“BÜYÜK MESAFE ALDILAR”

Başkan İbrahim Uyan, "Kısa süre olmasına rağmen bölgemizdeki sorunları iyi bildiğimiz için öncelik isteyen yerlere ekiplerimizi yönlendirdik. Büyük bir fedekarlıkla çalışan ekiplerimiz kendilerinden beklenenin fazlasını yaparak bu süre içinde önemli mesafe aldılar. Bizlere destek veren vatandaşlarımıza da ben teşekkür ederim" dedi.