Ergene'de çağrı merkezi açıldı

Tekirdağ'ın Ergene Belediyesi, belediye ile vatandaşlar arasında iletişimi güçlendirmek amacıyla Çağrı Merkezi sistemi oluşturdu.

GÜNDEM 3.09.2014 17:21:00 0
Ergene

44 59 43 NUMARADAN HİZMET VERECEK

Vatandaşların ihtiyaçlarına daha etkili ve hızlı hizmet verebilmek amacıyla kurulan Ergene Belediye Başkanlığı Çağrı Merkezi, 444 59 43 numaralı telefondan vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Halkın sorunlarına ve taleplerine çözüm bulmak, belediyeden bilgi almak, şikâyet başvurularını daha hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmak için koordineli bir şekilde hizmet vermeyi amaçlayan Çağrı Merkezi, faaliyete geçirildi.

 

HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Çağrı Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çağrı merkezi uygulamasını kurarak, halkımıza daha kaliteli hizmet vermek istedik. Geniş bir coğrafi alana yayılmış çok sayıda mahalleyi kapsayan yeni bir ilçeyiz, planlı ve düzenli bir sistem oluşturup halkın işini kolaylaştırmak bugün git yarın gel mantığını ortadan kaldırmak için bu sistemi kurduk. Vatandaşlarımız, belediyeyle ilgili birçok işlemlerini 444 59 43 numaralı telefonla Çağrı Merkezi’ni arayarak işlemleriyle ilgili gerekli bilgiyi alabilirler. Halk ekseniyle çalışmalarını yürüten bir belediyeyiz. Çalışmalarımızı bu şekilde devam ettireceğiz. Gerçekleştirdiğimiz her projenin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarda bulundu.