Erenler Cem evinden Mandalı'ya teşekkür ziyareti

Kapaklı Erenler Cem Evi Başkanı İrfan Duman önceki hafta kendilerini Nevşehir'in Hacı Bektaş İlçesine gönderen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 3.09.2014 17:19:00 0
Erenler Cem evinden Mandalı

TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki gün gerçekleşen ziyarette yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür eden Kapaklı Erenler Cem Evi Başkanı İrfan Duman “ Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı 100 üyemizi Nevşehir İli Hacı Bektaş İlçesine gönderdi. Burada üyelerimiz ile birlikte Hacı Bektaş Veli Türbesini, Kırıkkale Hasan Dede Türbesini ve Ankara Hasan Gazi Türbesini gezme imkanı bulduk. Bizler için gerçekten manevi açıdan çok güzel bir gezi oldu. Desteklerinden ötürü Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Ziyaretten ötürü Kapaklı Erenler Cem Evi Başkanı İrfan Duman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Kapaklı’da yer alan derneklerimizin her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Kapaklı Erenler Cem Evinin bu gezi için bizlere talebi olmuştu. Bizde Kapaklı Belediyesi olarak Belediyemize ait otobüslerimiz ile birlikte vatandaşlarımızı Nevşehir, Kırıkkale ve Ankara’da yer alan türbelere gönderdik.  Belediyenin bütçeleri dahilinde derneklerimizden gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz” dedi.

 

Haber/Kemal ALTUNOĞLU