Akay, "8 aracı kullanılır hale getirdik"

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 14.30'da belediye garajında yaptığı incelemelerde garaj sorumlularından eski ve kullanılamaz durumda olan ve kullanılabir durumda tamirle bakımla kaç araÃ?

GÜNDEM 2.09.2014 17:05:00 0
Akay,

 8 ARACIN TAMİR VE BAKIMLARI YAPILARAK  HİZMETE SUNULDU

Başkan Vahap Akay,bir süre önce Çerkezköy Belediyesine ait ve daha sonra belediyelikleri iptal edilerek Çerkezköy Belediyesine devredilen Kızılpınar ve Veliköy Belediyelerinin araçlarını da inceledi ve bir kısmının çalışır durumda olmasına rağmen eldeden geçirilerek bakımlarını yapılması gerektiği bilgisini aldı.Başkan Akay kullanılabilir durumda olan bu araçlarında tamir ve bakımlarının yapılacağını ve hizmete sunulacağını belirtti. Başkan Vahap Akay, “Son dört ay içinde işler halde olduğu halde  öncelikle bakım ve onarım isteyen 2 kamyon,bir silindir,bir adet yol süpürme makinesi,bir toros taksi ve bir evde sağlık hizmeti araçı ve iki adette çöp araçının tamir ve bakımları yapılarak hizmete sunuldu. Bunlardan yalnızca yol süpürme araçı 20 bin Tl. artı KDV’ye mal oldu. diğerlerinin bakım ve onarımı çok daha düşük fiyata mal oldu.”dedi.

 

BAKIM VE ONARIMLAR DEVAM EDECEK

Başkan Vahap Akay Garajda kullanılabilir durumda olan ancak bazı aksamlarının değişmesi gereken araçlarında yakında bakım ve onarımlarının yapılacağını ve hizmete sunulacağını söyledi.başkan Aka “garajda kullanılabilir durumda olupta bazı aksamlarının değişmesi gereken araçlarımızında kısa süre içinde tamir ve bakımları ile değişmesi gereken aksamları değiştirilerek hizmete sunacağız.Mevcut araç parkımızdaki kullanılabilir araç sayımızı böylelikle arttırmış olacağız.”diye konuştu.

 

FEN İŞLERİNDE KULLANACAĞIZ

Başkan Vahap Akay, Veliköy’den getirilen ambulasın  minübüs olarak Fen İşleri Müdürlüğü’de kullanılacağını da belirterek, “Veliköy ‘den getirilen ambulasın ruhsatı olmadığı için ambulas olarak kullanmamız mümkün değil. Bu araçtra yeniden düzenleme yaparak münibüs olarak fen İşleri Müdürlüğümüzün emrinde kullanacağız.Bu araçında bakım ve onarımını kısa süre içinde gerçekleştireceğiz. Amaçımız garajımızdaki kullanılabilir durumda olan tüm araç gereçlerin gerekli bakım ve onarımını yaparak aktif hale getirmek ve halkın hizmetine sunacağız” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN - Gülveren VATANSEVER